Danes
: grahova juha z zlatimi kroglicami, puranji golaž ali praženo sladko zelje s svežo rdečo papriko in čilijem, polenta, endivija in rukola.

Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Danes
: grahova juha z zlatimi kroglicami, puranji golaž ali praženo sladko zelje s svežo rdečo papriko in čilijem, polenta, endivija in rukola.
Pri meni se kuha kurja juha. Zame bo meso iz juhe in motovilec z zeljno solato. Moja dva pa meso po dunajsko in pražen krompir.
Pa tiramisu malo kasneje.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21.okt 2016 16:34Petek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
| hribovc61 je napisal/a: |
|
aja, za kosilo je bil sendvič.....na današnji dan se mi ne ljubi kuhat.........bi šel pa na kosilo k Mopsiki.......
jutri se pa
hribovc61 Sporočilo je spremenil(a) hribovc61 dne 21.okt 2016 13:19 |
Ti kar pridi, pri meni je vedno dovolj skuhano še za enega.
|
|
A gre slučajno za kokosov Raffaello planet
?
Danes: pirina mineštra s popečenim ajdovim kruhom

(nista le dva koščka pod mineštro jih je precej več), livanjski sir, olive, voda
lp
mzm
|
aja, za kosilo je bil sendvič.....na današnji dan se mi ne ljubi kuhat.........bi šel pa na kosilo k Mopsiki.......
jutri se pa
hribovc61 Sporočilo je spremenil(a) hribovc61 dne 21.okt 2016 13:19 |
Hribovc je delal raffaello kupolo sem
pri oknu.![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21.okt 2016 18:15danes golaž iz zaloge, široki rezanci, pesa v solati
Kosilo danes: Skuhano med potjo, pogreto in postreženo doma ![]()

Kuha se sočni goveji golaž /sarabande/ kar nekaj časa se bo še
, gre jutri na planino za pridne delovne mravljice.....kaj bo pa za prilogo???? Polenta, široki rezanci in paradajz solata![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Rižota brez filtra