Babka, pri prvi sliki ![]()

Zelenjavna mineštra
Babka, pri prvi sliki ![]()
TO pa TO
, zato sem jaz tukaj, ker mi je lepo.....![]()
![]()
![]()
Tele novitete mi delajo velike preglavice.........ampak sem trmasta, bom osvojila ![]()
Včeraj: Marelični cmoki
Danes: Pečen odojek in mlinci
Silvija
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica
za moza
![]()
Sobota:
![]()

Pozdravček!
Danes pri nas: srček v omaki in zdrobovi hrustavci, pisana solata.
mamkaDanes pri naju: tamala je jedla sirove raviole jaz pa goveje zrezke v omaki in rizi bizi ter endivijo v solati,za posladek pa hribovčev planet...
čebulkaPri nas danes: kremna fižolova juha, pohane marele, pražen krompir, bučke v paradižnikovi omaki, krompirjeva solata, endivija z jajcem,
zame (prosto po mopsiki)
| čebulka je napisal/a: |
|
Danes pri naju: tamala je jedla sirove raviole jaz pa goveje zrezke v omaki in rizi bizi ter endivijo v solati,za posladek pa hribovčev planet... čebulka |
Čebulka, a je potem danes hribovc pri vas?
Mi pa danes - jaz kokošjo juho z gresovim cmokom, moja govejo z rezanci, pečen sv.kotlet, kos piščanca, pečen krompir, mešana solata, tiramisu
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes je kuhal moj možiček - ocvrte šampinjone, krompirček, solato...okusno za petko...
spodbe
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna mineštra

Ocvrte brizgane palčke (churros)