Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SREDA:

Piščančji ajmoht; rižoto (puranji koščki in zelenjava); zelena solata. Gostim šoloobvezne otroke...  zaradi... saj veste...

Pozdravček!

Danes za nekatere: goveja juha z mesom in domačo kašico, mešana solata, pečen krompir v ponvi na masti od zrezkov, zrezek in mešana solata. Za druge pa rižota z gobicami.

Migla

To pa sem danes potreboval ja. Po skoraj letu ponovno PARADIŽNIKOVA JUHA!!! Hjooooo, LE PERFECT. Gurmanska nebesa :D
Podušena čebula (OGROMNO), česen (najmanj 3 stroki), zelena. Pol litra pasiranega paradižnika, žlica rjavega sladkorja, ščep soli par klinčkov ter zlate kroglice.
NJAAAAAAAM.
Za začetek pa solata iz radiča, črne redkve, zelene paprike, finega domačega kisa, rdeče čebule ter česna. Spremljava pa poltrdi kozji sir!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes ( ma nekakšna megla, komaj sem slikal ):

na, saj se vidi: tist zelje od predvčeraj ( ja, ja, tist, s uno hudo papriko )

ežoj

Jedli smo repo z krompirjem in kašnatimi klobasami. Sladica pa so bili včerajšnji domači krofi oz. bolj podobni so bili krompirom. :) Sezona krofov se pričenja.

LP

Merjinaa

želodec na kislo, rižev narastek

Balenka

Včeraj: tortilja z zelenjavo, riž, mešana solata.

Danes dušeno sladko zelje, krompir v krhljih.

msegov

Danes: Solata, potem gres in škampi. Čisto eksperimentiranje. 

Vanja

Danes: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, solata

breskva

Danes: krompirjeva juha, pečen piščanec, pire krompir, špinača in zelena solata.

La_Rosa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti