Danes: puranji koščki, testenine, solata

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Danes: puranji koščki, testenine, solata
mzm, a imaš v mislih spanakopita?
Danes jota z domačo suho klobaso.
abyDanes burek s tržnice v BTC-ju.
rrrkislo zelje s fižolom (po ne vem kolikem času), krvavice![]()
, nič niso
,
bo pa verjetno zanimiva posledica ![]()
![]()
![]()
![]()
(pa ne bi zdaj o tem, psst!)
Balenka![]()
Miska, ti kar kuhaj in slikaj, jaz te malo kopiram. Tukaj so sami makaronarji, no tudi pecen krompir jim gre v slast, riz tako tako. Buckine juhe. Danes bo pa za posladek spet jabolcni strudel, mamica mojih vnuckov pravi, da ce bi naredila se tako zanic strudel, bi bil zanjo odlicen. Naj razume kdor more. Moj strudel ima sicer vedno priblizno enako kvaliteto, to je dobro. Za torte in piskote pa tega ne morem reci. ![]()
Aja, naj bo zima. Naj bo, ampak takole blago poletje tudi pase, garantiram. V japankah in kratkih hlacah, pa majcko gor. Mi nic ne manjka. Pa tudi ne tece nic s cela.![]()
![]()
![]()
naor
Danes bo jota iz repe. Meni je boljša kot z zeljem in se zato še toliko bolj veselim kosila.
ANJAglede na štrajk imam oba danes doma in bo kosilo po njuni želji: njoki z ragujem in zelena solata. še dobr, da imam še nekaj habanerota ter domačega čili olja, da si malo popestrim kosilo ![]()
Pri nas pa bo danes ričet, jutri pa quiche s šampinjoni. Za gorgonzolo še ne vem ![]()
Pri nas danes brokolijeva juha z popečenimi kockami kruha. telečji ragu, telečji ragu, široki rezanci, kuhana cvetača in brstični ohrovt, zelena solata.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev