| Mamka Bršljanka je napisal/a: |
| ežoj je napisal/a: | ..., po navodilu na vrečki kuhani v 6 minutah, so bili ravno " ta pravi " po 12 minutah. ežoj |
čakam, da me strela zadane in glede na število Jožetovih postov verjamem, da je praktično blasfemično, kar bom napisala, ampak bom vseeno tvegala, KER tole se sliši neužitno!!! razkuhane testenine?!?!?!??! Ni pomembna količina alkohola, ki je poleg servirana, testenine ne smejo biti razkuhane. AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa. Če pa je to interna šala med starejšimi (govorim o št. objav, ne EMŠO) kulinaričnimi člani, se pa globo opravičujem, da se vsajem, kjer mi ni mesto. za piko na i bom pa dodala "na mladih svet stoji" - na razkuhanih testeninah pa sigurno nič ne more stat.
Mamka Bršljanka
|
Mamka Bršljanka,
kar pusti pri miru št. postov in EMŠO ( ali pa tudi ne ), blasfemično ni nič, dokler ni kaj žaljivega. Jaz se spomnem enih drugih časov, ko se ni dalo skuhat testenin, ne da bi bile resnično čisto rezkuhane,( do neužitnosti ). Tele testenine danes, se praktično ne morejo razkuhat, in verjemi, tele današnji sfederčki niso bili niti mal razkuhani. Če si zasledila, pred časom sem pisal o kuhanju " frčafel ", ki mi jih sploh ni uspelo skuhat, da bi bile res užitne. Torej, ne gre za nobeno " interno šalo " med starejšimi, jaz res ne maram testenin " al dente " ( pa ravno tako riža al dente, pa tudi ne pocastega riža ).
Strinjam pa se tudi glede podstavka za svet, vendar razkuhanih testenin tudi jaz ne maram.
Kolikor vem, so testenine " al dente " izmislili italijani, vendar ( kolikor sem pač jedel ), jaz v italiji nisem jedel neužitnih testenin, vsekakor ne takih, kot izpadejo če jih kuhaš po navodilu na vrečki.
Torej: nobene blasfemije, naj si vsak skuha testenine kot mu paše
ežoj