Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Aby, preberi si temo o sendvičih, pa boš izvedela, kaj je nebokiller: francoz plus luksuzna polnitev.

Pri nas kuhamo kostanj.

Kosilo pa bolj dolgčas, mož kremenatelc in fižolovo solato, jaz pa ne bom tega. Kuham juhico iz leče, korenja, krompirja, peteršilja...

Pa jabolčni štrudl. Itak je tak dan, da samo razmišljaš, kaj bi v usta vtaknil.

naor

Danes bo goveja juha z rezaci, pečene kurje noge, pire krompir in solata iz vrta.

Jutri dobimo oiske i bomo imeli divjačinski golaž, krompirjeve žgance in jabolčni zavitek.

LP, Saša

Mir in dobro!

danes bo jamiejev piščanec pečen v mleku, limonini lupini in žajblju, mmmm

Danes juha iz ene velike buče, skutni štruklji,

poleg tega se dela makovo pecivo in saharca za jutrišnje praznovanje, pa soržični kruh je že skoraj pečen,

počas bo dost kuhinje za danes.

tabu

danes za kosilo imela solato iz krompirja, koruze, radiča, motovilca, in piščančjega mesa z veliko česna- božansko!

lučica

Danes goveja juha z vlivanci, pečen krompir, meso iz juhe, solata. Za posladek se pa peče še kokosova potica - moja prva potica sploh. Zaenkrat zgleda obetavno.

msegov

danes:golaž in polenta

mali kuhar

Hamburgerji iz mlete govedine, z majonezo, kečapom, solato, čebulo, paradižniki in kislimi kumaricami.

rosie

Ups, kje sem že ostala.

Aja, sobota: goveja juha rezanci, pire krompir, stročji fižol s korenčkom (http://www.kulinarika.net/recepti/6943/zelenjavne-jedi/), pečeni piščančji zrezki, zelena solata, jabolčni štrudelj.

Nedelja: goveja juha z rezanci, pražen krompir, ostanki stročjega fižola, pečen piščanec, zeljna solata, kremne rezine, dodatni posladek pa je bilo pakiranje, kovčki, kopalke, ..........

Balenka

Balenka, kako pa rečeš razpakiranju ?

Danes: zelenjavna mineštra, špinačni zavitek od včeraj

in malo kasneje brskanje po hladilniku

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti