Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: kozice in beli fižol, kuhana koleraba, rdeča pesa, vanilijev puding z rozinami

breskva

Danes:

ma neeeeeeee, niso ribe, ma, pravzaprav so, pa ne za kosilo, to ga fotkič nekaj serje. No, bodite pozorni na posledice letošnje suše: lokvanji se še kar sušijo, čeprav je nekaj dežja že bilo.

Za kosilo pa tole ( upam, da bo kaj ratalo ):

ma spet ena sama megla, bo treba nekaj ukrepat.

ežoj

Menda se je pri tebi zadržala megla skozi ves dan, vsaj zjutraj je bila, ko sem se mimo peljala.

rimljanka

Včeraj: 
JAZ: Mešana solata
OČE: Včeraj pa sem sam sebe presegel. Očetu sem naredil bolše kosilo kot sebi!! WTF?!?!
Popečen kuskus z curryem in jajcem (mega zapečeno, da hrusta kuskus), zelenjavna priloga iz bučk, jajčevcev, čebule ter dosti začimb, na vrh pa so prišle 3 rezine velike pečene buče in par pečenih kolesc male buče. Vse predhodno premazano z rožmarinovim olivcem in rahlo posoljeno.
Na krožnik pa se je prezentiralo takole--->
Kuskus po obodu krožnika, v sredini zelenjavna priloga, buče in bučke pa razporejene na vrh vsega tega. Vsaka na svoji strani. Piko na i je dodala žlica kisle smetane.
SVAŠTA!

Danes: Kuskus s curryem (2 žlici sta ostal od včeraj) in veliko porcijo grahove omake + skleda solate

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

TOREK:

Gobova juhica; filane paprike, pire krompir:

Pozdravček!

Pečeni kotleti, pečen krompir, stročji fižol v solati.

ANJA

Včeraj: goveja juha, govedina iz juhe, pražen krompir (sama sem ga preskočila) in solata iz popečenih jajčevcev, stročjega fižila, brokolkija, cvetače, paprike in paradižnika.

Danes bo verjetno nekaj z jurčki.

Ninja24

Pečene sardele + krompirjeva solata.

rosie

Danes ocvrti fileji osliča in krompirjeva solata.

msegov

Danes ne bo filanih paprik, sem našla dežnikarice in bodo ocvrte, zraven pa solata...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti