Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes - goveji zrezki v omaki, ostalo malo še od včeraj, velikooo širokih rezancev, kitajsko zelje s fižolom v solati

Jutri:   gobice bodo, danes nabirala

babka1951

Hej ežoj tvoje fotke so mi všeč, tud tiste z meglo. Nov fotič?

Pa hvala za pohvale.

Pri nas danes en ješprenjov čorbiž z zelenjavo in ajdovo kašo pa domač kruh >

katti

danes: pečen piščanec s čičeriko, solata

mali kuhar

Danes: gratinirana polenta s špinačo in sirom s plemenito plesnijo, zeljna solata.

Ninja24

Včeraj smo pa jedli nekaj kar me je spominjalo na otroštvo: skuhan in na čebuli popražen svež bob, pire krompir in čežana....se še kdo spomi tega iz mladih dni? Mojim otrokom je bilo všeč, sploh bob je bil povod za obnovo pravljice o ogelčku, slamici in bobku :)

ANJA

Ponedeljek - piščančja obara, palačinke

Torek  - ričet, popečen kruh z zeliščnim maslom

Sreda - žrebičkovi zrezki v smetanovi omaki, svaljki, mešana solata

danes - rižota, mešana solata

Brgita

SREDA:

Na terenu: zelo zelo dobra krompirjevo-česnova juhica, pečene piščančja bedra, mlinci, matovilec s fižolom.

ČETRTEK:

Ričet s suhimi rebri:

Pozdravček!

Ker sem do nedelje ostala sama z mojimi  bomo kuhali bolj po njihovih željah....

Danes so si zaželeli pečenega piščančka, pečen krompir, čežano , zeljno solato in rdečo peso v solati....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes bo pire krompir, kumare v omaki, piščančje polpete in zelena solata.

tanjaj

Danes paradižnikova juha, pohan piščanec, zeljna solata s kromprijem. Pozneje pa idinjača, mnjami---

regica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti