Danes: korenček z mesom, kruhovi cmoki, zelena solata, vanilijeva krema z višnjami
breskva
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Danes: korenček z mesom, kruhovi cmoki, zelena solata, vanilijeva krema z višnjami
breskvaDanes: Malo domačega popečenega krompirčka, ena pečena letanca, paradižnikova solata in domače vložene paprike z dosti česna in olivca.
Jutri: Rukula, redkvice in pohana marela
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Naj mi bo smetenje oproščeno, če tole to je. MBrando, a prav razmišljam, da je letanca, kurja fafla, perutnička lepše povedano? Danes prvič slišim (vidim) ta simpatičen izraz, pa ugibam.![]()
![]()
zeta
Hehe, te frflotke pa imajo imen!
Danes juha, reciklaža mesa iz juhe:
skleda radiča, teran
lp
mzmdanes: tenstan krompir in goveji zrezki
mali kuharpunce, hvala!!! Zdaj je sestra že povila malo štručko, prvega otroka(sinčka).
Zdaj se bo slavilo dolgo v noč.
Jutri za kosilo: špageti z bolonjsko omako, za ženske špinačna lazanja, nekaj peciva
lp
ledenka_zeta:Bo kar držalo ja ![]()
Stvar s katero kura maha ko se podi po dvorišču in zraven vrešči kot stara baba ![]()
Bremza pa je noga, oz. meni simpatičen izraz je BATAČA ![]()
![]()
Hvala, MBrando, tudi jaz se smejem!![]()
Tudi za nas so danes kuhali drugi, ker smo bili na trgatvi. Bilo je lepo, vreme tud, zato je bila pogrnjena miza v letni jedilnici:
juha z domačimi rezanci
pečen
, pečena
, dunajski zrezki
solata
domač kruh
orehova potica in pecivo (makovo, skutino in ruske stezice
´![]()
![]()
![]()
veliko dobre volje
BalenkaDragička, kaj pa je to ščipanci?
Migla
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Dušene školjke s pivom na sredozemski način