Gobova juha, bučkina pita s paradižnikovo omako, slan krompir, zeljnata solata, japka.
lp
P.s. O, nisva imeli enakega kosila ![]()
Gobova juha, bučkina pita s paradižnikovo omako, slan krompir, zeljnata solata, japka.
lp
P.s. O, nisva imeli enakega kosila ![]()
Danes:
Kaj vam zdej ni prav? Kompozicija? Ja, res je manjka rezina limone ( pozabil kupit )........................... a, feferoni vam manjkajo? Feferoni so vkomponirani v sataraš, pa je prijetno pikanten. Drugač, vse ja domače: paradajz, paprika, čebula s domačega vrta, riba je iz domačega zmrzovalnika, vino in olive iz domačega hladilnika.![]()
Kupil mandljne za eurotorto, če se mi bo ljubilo, jutar pokažem le torto. Pa, drgač, vsepovsod se hvalijo kolk imajo lepo toplo, pri meni ne zleze čez 32 stopinje, sem vsem po evropi prav fovš, skor da rečem, da se nisem niti pošteno pregrel, pa je že ohladitev na vidiku.
ežoj
Široki rezanci s kozicami, škampi in lignji, kumarična solata.
rosieDanes: pisana zelenjavna rižota, dunajski zrezki, mešana solata, sadni puding
Skoraj tako kot pri breskvi: mesno-zelenjavna rižota, rdeča pesa.
Balenka![]()
Danes: pišč. file, pečen na čebuli in pečen krompir v pečici (narezan kot malo debelejši pomfri) in mešana zelena solata (zelena, radič in motovilec)
Jutri: piknik (kaj bomo jedli, pa še sporočim)
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 25. 2012 00:09Včeraj pekoča tajska juha iz Hokaido bučoe. Zaradi neznosne vročine pojedena v mlačno-hladni obliki...
ledenka, kakšen piškot je na sladici?
Vesnuska
danes pa gremo na piknik, verjetno bo kako meso na žaru, zelenjava na žaru
mali kuharPri nas bo cvrčalo v voku, kar brez recepta in komplikacij (piščanec se odmaka v teriyakiju, vsa mogoča zelenjava in gobe čakajo v hladilniku) in po trenutnem navdihu. Zraven kitajski rezanci, za povrh rolada s kremo iz rikote in z veliko malinami, sladoleda in smetane. Pa mogoče še kaj, če nam bo ravno prišlo na misel.
SonjaZelenjavno-fižolova kremna juha, jabolčni štrudelj.
Lp
majaos
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Browniji s temnim pivom

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom