Včeraj domača pizza.
Danes kuham govejo juho ....mmm...že diši, saj je tudi govejI rep vmes..zraven pa čakam predloge....mogoče špinača, pire....
Posladek jabolčna pita.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj domača pizza.
Danes kuham govejo juho ....mmm...že diši, saj je tudi govejI rep vmes..zraven pa čakam predloge....mogoče špinača, pire....
Posladek jabolčna pita.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiO Trixi mi vedno ob juhici imamo tenstan krompir, meso se poje iz juhe in korenček tudi, pa dušeno zelje prija zraven zelo, je tako? Vam kar zavidam tako prijetno nedeljsko kosilce mmmm.
Danes pri nas špageti z haše omako in par. solatka, ker se mi neda kuhljat preveč :)
Lep ohlajen dan želim
ursiiiSe nam je potožilo po (pri nas) včasih tradicionalnem nedeljskem kosilu, tako da goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir in različne solate.
Tinky Binkygoveja juha, pečen janjček, krompir na solato
majaosDanes vas bo pa kar veliko jedo govejo juho ... ![]()
![]()
![]()
Pri nas pa pečen svinjski kotlet, pražen krompir, dušen paradižnik, paprika in bučke, solata iz endivije in paradižnika.
msegovJaz sem skuhala porovo s krompirjem iz svojih pet ali šest porov, ki so bili malo debelejši od enega nalivnika. Ampak dišali so pa kot še noben por doslej. Zdaj mi je pa tako vroče po tejle juhi, ki je bolj enolončnica, da sem sedla za računalnik, da se malo ohladim. Kljub zunanjim temperaturam, ki so pa kar spodobne po dolgem, vročem poletju.
Posladek bo v obliki štrudla iz skute in jabolk.
Naj bo še zahvala za dež. Z vsako kapljo, ki pade sem bolj vesela in hvaležna. ![]()
![]()
![]()
P.S. 666 - nama je uspelo, a? ![]()
![]()
![]()
NEDELJA:
Riž na čebulni posteljici s papriko, puranji koščki s šampinjoni, zelena solata:

Pozdravček!
Bučna juha, pečen piščanec, pražen krompir, endivija in radič s krompirjem, rojstnodnevna torta, kava in ![]()
Danes domači jajčevci s feto in lososom zapečeni v pečici, poletna solata in
. Torta z belo čokolado in malinami za otroški rojstni dan.![]()

lp, pinka![]()
danes je tudi na Obali ohladilo. ![]()
jaz sem si privoščila pizzo s tuno
ostali krompirjevo solato, kruh, pečeno jajce
sladica:
P.S.
Ežoj tale tvoja euro torta pa res super izgleda, celo lepša kot tista iz knjige ;)
zdejle si mi prou lušte naredu!!!bo treba zdejle en dan pripravit tole dobroto :) samo, mislim da bom tudi jaz na Jakobov križ pozabla ;)
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Masleni brizgani piškoti