Danes
: za moje kokošja juha z jušnimi rezanci, sirovi ravioli, zapečene perutničke v pikantni omaki, radič.
Zame regratova juha s popečenimi kruhovimi kockami, sirovi ravioli v paradižnikovi omaki s čilijem, regrat, rukola in radič s paradižnikom.
Danes
: za moje kokošja juha z jušnimi rezanci, sirovi ravioli, zapečene perutničke v pikantni omaki, radič.
Zame regratova juha s popečenimi kruhovimi kockami, sirovi ravioli v paradižnikovi omaki s čilijem, regrat, rukola in radič s paradižnikom.
Danes orada z grila, slan krompir in solata.
Danes nic, evo ![]()
Je pa res, da se ni polnoc ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
obara![]()
z vodnimi zličniki,
ajdovi zganci
![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 15. 2017 13:53
Mi se se kar naprej "afnamo" in tako bo danes na mizi aleluja.
Vse ostale dobrote bodo pod kljucem
do jutri zjutraj.
Goveja juha, grisovi knedli. Goveji ptički, smetanovi knedli in velika skleda solate. Kuhala tašča.
Pozdravljene Kuharice in kuharji !
Kaj danes na praznik nobena nič ne kuha, ali toliko jeste, da se ne morete oglasiti. Pogrešam zveste kuharice/je kosil.
Pri nas bo po velikonočnem zajtrku - beri skoraj kosilu za kosilo oz. zgodnjo večerjo goveja juha z rezanci, krompir v kosih, zabeljen stročji fižol in skleda mešane solate. za zvečer pa košček potice.![]()
![]()
včeraj pica s pršutom
danes velikonočni zajtrk ob 11h, malo kasneje pa goveja juha z nudeljci, ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes, tudi pri nas pozni velikonočni zajtrk, za kosilo smo malo prej pojedli
kostno juho z gresovimi knedeljčki,
gremo še k mami in zopet se bo jedlo
Predvčerajšnjim hrana iz kitajske restavracije. Včeraj pozni velikonočni zajtrk, sprehod po stari Ljubljani in sladoled, pozno popoldne goveja juha z rezanci.
Za danes se kuha goveja juha. Zraven bo krompir, meso, solata..
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Mandljeva juha ajoblanco