Po tričetrtdnevnem norenju med jesenskimi barvami je bilo za kosilo:

lp![]()
![]()
![]()
Po tričetrtdnevnem norenju med jesenskimi barvami je bilo za kosilo:

lp![]()
![]()
![]()
| Katarinči je napisal/a: |
|
Danes |
Dopolnitev
: zame fižolova juha z adžiko namesto goveje juhe.
Kremna juha iz muškatne buče, z dodatkom ingverja, pa tiste velike školjke iz testenin,polnjene z nadevom iz mletega mesa, začimb un kaper, potresene s sirom, prelito z zelišči, pomešanimi z olivnim oljem, in zapečeno v pečici. Rdeč radi, pa endivija ter kumare za solate.

mamamia
segedin in žemlja
| mamamia je napisal/a: |
|
Kremna juha iz muškatne buče, z dodatkom ingverja, pa tiste velike školjke iz testenin,polnjene z nadevom iz mletega mesa, začimb un kaper, potresene s sirom, prelito z zelišči, pomešanimi z olivnim oljem, in zapečeno v pečici. Rdeč radi, pa endivija ter kumare za solate.
mamamia |
Božansko izgleda, njami![]()
Kje pa se kupijo te gigantske školjke?
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29.okt 2016 23:46Včeraj: Praženi lignji, s česnom in peteršiljem, pečen krompir, kuhan korenček, endivija s fižolom, čokoladno/skutina pita
Danes: Povabljeni na praznovanje, kjer bo zagotovo obilo dobre domače hrane.....
pirnica
Tole je eno kosilo od prej. Uspelo mi je sliko prilepit. Ali nove slike mi pa ne uspe poslati. Ali mi lahko kdo lahko na enostaven poslje na zs navdilo.
Uporabljam telefon. Lp
AmeliaAmelia preko telefona se ne da naložit slike.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Trixi,
Najlepsa hvala za odgovor.
Amelia![]()
![]()
![]()
Danes:
pečenka, pečen
in
, endivija, motovilec, radič
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Bujta repa