Pojma nimam, danes mi kuha ne gre in ne gre od rok ...![]()
![]()
![]()

Polžki z mesnimi kroglicami
Pojma nimam, danes mi kuha ne gre in ne gre od rok ...![]()
![]()
![]()
Katarinči, kriv je mlaj
Vremenski vpliv bo obremenilen, občutljivi ljudje bodo imeli z vremenom povezane težave, saj bo minilo, še vedno je.![]()
mopsika
No, nekaj sem le spravila skupaj
...
Danes![]()
: špageti carbonara z dimljenimi piščančjimi prsmi, rdeča in zelena kristalka, za večerni posladek pa totalno
jabolčno-pehtranov zavitek (notri še sir mascarpone, mladi kajmak, jajca, limonin sok in lupinica, sladkor, zlate rozine, pšenični zdrob ... mešanica, da se ti
) . Upam, da bo užiten ...![]()
Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 06. 2016 20:53
Pravkar načeli zavitek iiiiin ... odličen je
! ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
golaz, široki rezanci na drobtinah, kristalka, motovilec,rdeč radič,domača solata
marmorni kolač
Nedelja:
Meso in zelenjava v kislo-sladki omaka iz voka, ajdova kaša na poru in slanini, zelena solata:
Pozdravček!
Danes zame kalamari, za moja dva golaž, kruhov cmok in polžki, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes
: mesna goveja juha z zakuho, leskovački čevapčiči s kajmakom, pečen
z rožmarinom v pečici, popečena govedina iz juhe, popečena in surova mlada čebula, ajvar in pinjur (oboje domače
), rdeča in zelena kristalka, za posladek pa sladoled in ostanek "
zavitka" od včeraj.
Sobotna spomladanska klasika: žar. Vratovina, perutničke, čevapi. Zelena solata, pečena rdeča paprika, čebula v kisli smetani in bučnem olju, plus tanko narezana čebula, kijo dam na dno posode, v katero zagam pečeno meso. In ko meso spusti malce soka in ga čebula vpije ... no ja, če je tega premalo, zna biti pri mizi skorajda pretep ... ![]()

Zgleda, da je dan za golaž, pri nama je bil danes in bo tudi jutri, zraven obakrat kruhovi cmoki in zelena solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Rižota brez filtra