Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja, zimska hrana v tem nezimskem vremenu: kisla repa, fižol z ocvirki, krvavice

rimljanka

Danes: svinjina s pivom, pečen krompir, mešana solata

breskva

Kaj bo danes pri nas za kosilo? Pride vsa ožja in razširjena žlahta....

zelje, repa, krompir, žganci, pečenice in svinjska rebra... vse se že kuha... raztegujemo mizo, od nekod stole nosimo in ugotavljamo... ni šans, da toliko ljudi naenkrat za mizo spravimo, to bo še smeha

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: goveja juha z rezanci, pečena sv. rebra, brokolijevi štruklji, ohrovt, solata, nekaj sladkega z breskvami

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Za kosilo bo cilli con carne, domace tortilje-ravnokar specene, pa jih je premalo bom se eno rundo spekla, motovilec v solati, ja pa goveja juha z zdrobovimi zlicniki. Za sladko orehova rulada 

satilon

Danes:  ocvrti sv. kotleti, pražen,  kristalka.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 10. 2016 11:46

juha z rezanci in .

ocvrt , ocvrti .

mešana solata, tatarsk omaka

in misel na najboljšo sladico

Balenka

zelenjavna juhica (čebula, korenje, koleraba, grah, koruza, paprika) z vlivanci, odojček s krompirjem v koži, zelena solata s korenjem, čupavci (kupljeni)

majaos

Moja dva pasulj s kranjsko klobaso, sveža paprika, kruh, jaz pa pečene bučke s češnjevcem, olivami, baziliko, mocarelo in motovilec s čičeriko in semeni

Sladica - skutin zavitek.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: piščančji paprikaš, široki rezanci, mešana solata, češnjev ciganski štrudelj

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti