Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zgleda, da je bil danes dan sinov ( ne vem kaj je v "zraku"), tudi pri nas je jedilni list kreiral moški svet.

Ni bilo nič kaj wauuuuuuuuu, bil pa je zelo dober segedin in ajdovi žganci, kaj čmo, zima je tu in kislo zelje se prilega. 

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 12. 2016 18:15

Danes: rižota, mešana solata

breskva

Danes pica, za posladek pa k zobozdravniku

satilon

Danes: ješprenj in štravbe (kaj čmo, pust se bliža )

PS:kaj pa kaj malicate v službi???

Ossi

Danes:   goveja obara z vodnimi žličniki ,  ajdovi žganci.

mopsika

malica pravkar: 2 hrustljava polnozrnata ržena kruhka (ploščici) s sezamom, jabolko, čaj

Danes za kosilo pri nas: testenine z omako iz paradižnika, prekajenih čilijev in govedine, solata (pesa ali zelena, če bo na poti domov moja noga stopila v katero od trgovin), juha bo, če bo

rimljanka

Tudi danes segedfin in za spremembo ajdovi žganci.

Balenka

Pri nas pa danes hči sataraš, žemljice in zeleno solato z radičem, jaz sem popila skodelico goveje juhe,zraven pa bogata solata ( zelena, radič, različna semena, avokado, sir,kuhana cvetača,češnjev paradižnik ( prav paše nekaj bolj lahkega).

Mož pa bo za ko-čerjo dobil govejo juho z rezanci, hrenovko, paradižnikovo solato in kruh.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

včeraj piščančji file v gobovi omaki, pečen krompir in rdeča pesa

danes vratovina, pečena na čebuli, tenstan krompir in mešana solata

Za malico je pri meni ponavadi nekaj, kar bi jedla za zajtrk, ker delam od doma in zjutraj, takoj ko vstanem ne jem. Prvi obrok imam okoli 12h-13h. "Kosilo" je pri nama vedno večerja okoli 17h, 18, 19h.

Za kosilo cilli con carne in tortilje-ostanki 

Za malico pa kaksno sadje, pa jogurt in tudi kaksen piskotpa kava tudi

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti