Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: pica, za poslastico ruske kučme tjas
Danes: sesekljani zrezki v omaki, gratinirani makaroni, zelje v solati s krompirjem Torek: zelenjavna lazanja MissLady
Danes: goveja juha, mešano meso na žar, bučkin zavitek, jaffa biskvit(kupila na pumpi, ker so bili v akciji) Lep dan želi Anamarija
Sedaj sem malo sedla za računalnik, seveda na forum. Z možem sva pospravila kuhinjo. Danes je bila kar celotna družina na kosilu - kar 9 celih in ena polovička nas je. Delala sem: Špinačna juha s kislo smetano, potresena z naribanimi kuhanimi jajci; Marinirani goveji zrezki (včeraj marinirano: olje, olivno olje, balzamični kis, žlica medu, žlica soli, žlica vegete, žlička rdeče paprike, žlička popra, malo nasekljanega peteršilja, malo česna, 3 žlice senfa s semeni); Kuhan riž pomešan s prepraženo čebulo in mleto rdečo papriko; Mešana solata s krompirjem in jajci. Sedaj bova malo počivala. Pozdravček!
torek: pečene perutničke, dušen riž, spomladanska zelenjavna mešanica, sirova omaka, paradižnikova juha sreda: kokošja juha z rezanci, pečeni sv. zrezki, dušen brstični ohrovt, korenček v omaki, mlinci, zelena solata Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 02. nov 2005 10:10:22
teleća juha s ribancima kuhana teleća koljenica s povrćem njoki s gorgonzolom u umaku od topljenog sira i vrhnja krastavci salata s maslinovim uljem Lidija...
Rižota z grahom, pelati in kolerabo (imam Š dan, moj se bo pač malo prilagodil!!!), zelena solata s fižolom Dušanka
ponedeljek: polžki z šugom iz mletega mesa - gratinirani v pečici, solata in tiramisu torek: dušeno kislo zelje in pečenice, pečeni kostanji s čokolado, jabolčno skutna pita danes kuha mama - verjetno bodo njoki z golažem Ana
poriluk sa suhim (prekajenim) mesom Lidija...
Včeraj: zelena solata z raznimi dodatki (pospravljava hladilnik), grahova gosta juha s testeninami Danes: še zmeraj solata z dodatki, amarantova enolončnica; proti večeru praznovanje taščinega roj. dne: napovedala je domači tatarski biftek in kostanjevo torto, mnjamsi, juhuhu!! LP Mohka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti