Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mamamia je napisal/a:

Za sladico pa finiširanje diplomske naloge ...

Kaj praviš, smo kaj boljšega že tudi jedli, ne?

Bo pa potem slajše, vse.

Mamamia

mamamia

Ne ne, jaz nič slajšega pomembna je beseda finiširanje

JJ

Danes za kosilo: zelenjavna juha in rižev narastek z jabolki in veliko

larci

Trixi, regret imam pa rad, vendar pozabim, teh dni sem bil polno zaposlen, pa se nisem spomnil!

Danes, v teku akcija " polnim zmrzovalnik ", kupil dve ribi za kosilo, pol ugotovil da se velike pa bo ena čist dovolj, ena gre v zmrzovalnik:

img_0051_595

ežoj

Piščančja prsa v družbi cvetače, brokolija in korenčka, prelita s sladko smetano z veliko mero čemaža in stalih začimb. Pa malo mocarela sem že dala na vrh, potem pa vse skupaj zapekla v pečici.

Zraven pa še malo riža in velika skleda solate.

imag0060_595

Bojanca

Danes; Jaz pohanje s sirom, on ribe, oba pa pomfri in veliko skledo solate

slike_378_290slike_375_290

slike_377_595

arima

včeraj: domači svaljki in mesna omaka ter motovilec

danes: riž z grahom in pečena vratovina ter regrat

tanjaj

Danes,uf, se kar bojim napisat to besedo, domači pirini strozzapreti (amm, "zgrabi duhovnike za vrat"  bi bil lahko dobesedni prevod)

sdc16791_595

skleda cikorije v solati, jagode

lp

mzm
Danes: Domača lazanja z bučkami in mesom ... recept jutri na http://kuhinja-s-srcem.blogspot.com LP, Liguini http://kuhinja-s-srcem.blogspot.com
Danes: domača pizza, domači sladoled od jogurta. Jutri: gobja enolončnica s stročnica. breskva

Večerja bo kuhana - por, korenček, bučka, hrenovka, pest ajdove kaše in veliko peteršilja:

picture_4481_595

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti