Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

hvala Beva :D

larci

Makaronflajš z govedino in korenčkom, zelena solata z drobnjakom sladica je bila pa že dopoldne

JJ

Danes nobenega časa, omaka iz konzerve:

img_0083_595

ežoj
larci si mi dala dobro idejo, sem si tudi jaz nekaj podobnega naredila :) spelja

špinača in krompir v kosih

Balenka

Makaronflajš, regrad

slike_380_595slike_383_595

arima

Sem bila danes prav po gosposko postrežena, pa še posode mi ni bilo treba pomivat (še največja zadrega se je pojavila, ko sem se spomnila, da če hočem jest, moram zob dat ven ): svinjski pariški, pomfri, solata.

lp

cervus

, o, sirota, elaphus! No, samo, da ga potem ne pozabiš vrniti

Danes smo imeli (malo še imamo) zelenjavno mineštro in pirino pogačo ( mašinca zagvišno ni za enkratno uporabo )

sdc16871_595

lp

p.s. buhvej, če je japaja vzela širokokotni objektiv

mzm

No dobr, Mišzmoke, kaj je pa tole na sliki? Mineštra ziher ne

Nisem vzela širokokotnega objektiva, ne. Sem imela pa oči na peceljnih. Malo zato, da sem se izogibala kolesarjem, ki so sekali ovinke, malo pa zato, da sem motoriste lažje gledala.

Ker sem pa že v modrih letih, sem na koncu nabrala regrat in šla domov. Motoristi so šli  svojo pot

(še najbolj varna je Kulinarika pika net KVAK)

japaja

Ežoj naj ti to ne postane v navadi.      .

irena66

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti