bo treba, multi, a ne vidiš, da je v testu špinača, pa v nadevu por, pa finokjo, edino paprike ni ![]()
lp ![]()
bo treba, multi, a ne vidiš, da je v testu špinača, pa v nadevu por, pa finokjo, edino paprike ni ![]()
lp ![]()
Elaphus draga,če pa me razcufajo,ne. Med slovenistiko,hispanistiko,anglistiko,kroatistiko pa kaj vem kaj vse še. Pa vse pomešam pol. Niti več ne vem al je trnje al trni. Bo že gnedige frau Rimljanka pojasnila,kaj točno bode. Al trn al trnje,al ruža sa trnjem al brez. Al pa regrat al mimoza al akacija.
Multivitamin
multivitaminMiš,ki te ti na fotki špinačo pa por vidiš? jaz vidim samo dva rezanca paprike na vrhu. Rdeče. Drgač pa vidim meso pa testo.
Multivitamin
multivitamin
marecDanes za nedeljsko kosilo: obvezna goveja juha, rižota (basmati riž) s korenjem, piščančjim prsim in curryem, zraven pa skleda motovilca ![]()

lp, pinkaVčeraj, sobota: kremna juha iz bučk, orade in brancini n ažaru, kuhan krompir, motovilec in regrat za soalto
Danes, nedelja: pečeni rakci z rižem in zelenjavo - nasi goreng, pa regrat z jajcem in krompirjem za solato, ananas v lastnem soku, obogatenem s kubanskim rumom, za sladico
Mamamia
mamamiaŠpageti z mesno omako, korenje na maslu, špehovnat motovilec
:

lp
cervusDanes: kurja juha z ribano kašo, ajdova kaša z zelenjavo, naravni zrezki, bučke, paprika in pa seveda regrat z jajci.
Lepo nedeljo!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burek z lahko solato

Caprese solata s popečenimi svaljki