Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dobrojedka, minimalno pol litra do enega litra, če je več, se ti zdi, da lahko sam urejaš vesolje, pa ko to začneš, to kar hitro pripelje do kakšnih nesporazumov.

Ma japaja, jezik pregrizla, kake pa govoriš ( da bi imel premajhnega ), kje pa.........

Pri meni danes, delovna sobota ( pa v ono temo o podjetništvu ali čemu podobnemu se ne bom nič vmešaval ), za kosilo: obara

cimg3924_595Pospravil šajtrgo ( ali je bila karjola ), vse preštihal, za posladek planiral: japaja, pa se nekam ni izpolnilo, sploh ne vem zakaj.

ežoj
Petek: nadevane zarebrnice v gobovi omaki, skutini njoki, regrat in radič v solati Sobota: puranji zrezki v sirovi omaki, prečen krompir in koleraba, regrat in motovilec v solati. Nedelja: goveja juha z ribano kašo, brancin v soli, pražen krompir, regrat z jajci, skutina torta - preprosta in osvežilna. breskva
Danes: "musaka iz jajcevcev" zapecena z mocarelo in solata. Amelia

Ojla,

sem 5 minut nazaj gledal kako ena Osenarka baje ma zaj neki studio za jogo in bla,bla,bla. Je rabila baje leta,da je spoznala,kako pa kaj. Pol je še nek model povedal nekaj o prehrani.

Ma,sem si jaz mislil, pa si še. Ebent,ti jaz leta spoznanj za duševni mir pa se pol reklamirat še z enim greha vrednim trenerjem po tv v prime time. Ja našel mir že zdavnaj brez joge,prdenja,znoja,trenerjev,trenerk,rastlin itd...

Also, pamet v roke pa glavo. Če se že hočete pretegovat pa valjat se dajte, samo prosim na trdnih tleh. Tud v kakem ribniku gre. Tak za špas.

Multivitamin

multivitamin

Aja,danes smo meli eno velko skledo regrata+radiča+kuhan krompir. Poleg pa ham und eggs. Ne najdem onega znaka za co.

Pa pol kupleno rolado čokoladno. Muca maca pa je mela viskas,pa surove lupine od krompirja je pojedla,pol kuhan krompir pa še slanino. Madona,skor bolš jedla kot mi. Aja regrat je tud kradla iz sklede. To se bo našlo pr pospravljanju po varnih mestih.

Aja, pa pivo je blo. Pa japaja morm povedat,da ono za makarone je whatever. Tud,če je samo voda. Upam,da gurujev ne vabiš na pašto. Ker pol morš met tud prasam lepo, vodo z Grenlandije. Ampak mora bit določen ledenik,pa določen letnik. Ma, prekomplicatet.

Rad vas ma vse. Kdo že?

Multivitamin

multivitamin

Ajoj,sem pozabil vprašat. Ežoj, ker mam nikotinsko abstinenčno krizo bi se jaz tud malo v ribnik vrgel. Kaj še je kaj prostora al so vse first minute aranžmaje že prodali pri tebi? Gneče pa ravno ne maram,da bi mi vse kvakalo pa hlipalo okol. Jaz bi mel rad mir v ribniku,če že.

Tenks. Plačam 5x normalno ceno.

multivitamin

danes pa kosilo kot se spodobi: goveja juha z jetrnimi knedlčki, restan krompir, pečena goska in regrat, regrat, regrat (en ajmer)

Balenka

Zelenjavno mesna lazanja na način "Pospravljanje hladilnika", rdeča pesa v solati

sdc16238_595

vanilijev sladoled z vročimi malinami

sdc16273_595

lp

mzm

Danes je kuhal moški del družine in moram kar pohvalit. Eno gosto juhico iz sladkega zelja, koruze, hrenovk in teletine (vem, bere se mal grozno, ampak je bilo dobro), zraven pa pečeno postrv - file. In sta se ženskici najedli (fanta že prej, normalno).

lp

P.s. Uh, multi, ti pa čedalje bolj razcufan jezik uporabljaš!

cervus

Aaaaa,miš ma novi fešn. Zaj je zelenjavno mesna lazanja že, če tam na vrhu visi en trakec rdeče paprike. Uuuuuu. Mesek je pa videt drugje.

Saj vem,da je dobro bilo. Še malo v ribnik 20 dolžin preplavat pa bo, pa ,pol pa  in  in inpol pa šeinpapol si pa najprej pol pa

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti