Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes fižolova juha in čevapčiči pri sestri, čeprav sva mislila jit v špar na dunajca in solato, no ja bo pa drugič. Jutri svinski zrezek s sirom in mešana solata in če bo mož rabil cukr ima domačega prijatelja ali pa kakšen piškot. franciska

Včeraj rižota z zelenjavo in malo belega piščančjega mesa ter solata.

Sreda: Praznovanje veselega dogodka v italijanski restavraciji.

Torek: Melancani po grško.

Ponedeljek: Ponarejena lazanja  in solata.

Petek: Solata.

Sobota: Solata.

Nedelja: Nikoli ne reci nikoli : Nabavila sem si mašino za rezance in obljubila, da bom naredila kake fensi raviole. Imam skoraj 2 dni časa za razmislek. 

Vanja

japaja, za posladek ne delat paniko, zmeraj lahko prideš..........

Evo, pomladanska idila:

cimg3904_595

in kosilo:

cimg3916_595

A sem kdaj povedal kaj o dovršenosti vesolja? A da nisem! Čudno!

Pravzaprav je stvar čist enostavna. Treba je le priti v omega stanje. Kako prideš v to stanje? Ja, zaužiješ nekaj, kaj vsebuje omega tri, skupaj s fermentiranim grozdnim sokom. A intravenozna? Kje pa, seveda ne. A se snifa? ma ne, se kar poje. Tele stvari, ki vsebujejo omega tri, so kot narkotiki, povzročajo zasvojenost. Pa je bojo baje prepovedali, ali vpeljali velik davek......... ah, pustimo.

Ko prideš v omega stanje, je vse videti drugače, vesolje, urejenost.............

ežoj

Bom počakala, da preštihaš in šajtrgo pospraviš, Ežoj (razen če nisi tem mislil posladka???)

Danes:

- golaž

- polenta

- regrat v solati z ocvrto slanino

Iz naslova dovršenosti vesolja: od same radosti nad človeško raso je ob zadnjem potresu celo Zemlja zaplesala

japaja
Ežoj, kakšna količina fermentiranega grozdnega soka skupaj z nečim, kar vsebuje o mega 3, povzroči to posebno stanje? Dobrojedka
Japaja, tisto je karjola. Za šajtrgo ima premajhen grunt, verjetno. pirnica
Danes, smo imeli govejo juho z rezanci, meso iz juhe, pražen krompir,solato ledenko in regrad za sladico pa malinova krema Lp arima
Včeraj: zelenjavna juha, skutini štruklji, kompot, motovilec Danes: goveja juha z rezanci, kislo zelje, pečenice, pire krompir Jutri: goveja juha z rezanci, segedin, kruh, jabolčni štrudelj NENA58
Danes: zelenjavni narastek iz baze, pečen krompir narezan na rezine in pečen piščanček, v pečici se pa peče jabolčni zavitek za kasneje Jutri: pizza Ebonlass

Pirnica, hvala za info

Ja Ežoj, če je pa tako, da imaš premajhnega, potem pa ne bo nič, sorči. Dandanes je pač tako, da brez velikega grunta ni velike ljubezni

Pojasnilo za resne:

Vse to sem se hecala.

Japaja, l.r.

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti