Ocvrtki s sirom in salso verde
Včeraj rižota z zelenjavo in malo belega piščančjega mesa ter solata.
Sreda: Praznovanje veselega dogodka v italijanski restavraciji.
Torek: Melancani po grško.
Ponedeljek: Ponarejena lazanja
in solata.
Petek: Solata.
Sobota: Solata.
Nedelja: Nikoli ne reci nikoli
: Nabavila sem si mašino za rezance
in obljubila, da bom naredila kake fensi raviole. Imam skoraj 2 dni časa za razmislek. ![]()
![]()
japaja, za posladek ne delat paniko, zmeraj lahko prideš..........
Evo, pomladanska idila:

in kosilo:

A sem kdaj povedal kaj o dovršenosti vesolja? A da nisem! Čudno!
Pravzaprav je stvar čist enostavna. Treba je le priti v omega stanje. Kako prideš v to stanje? Ja, zaužiješ nekaj, kaj vsebuje omega tri, skupaj s fermentiranim grozdnim sokom. A intravenozna? Kje pa, seveda ne. A se snifa? ma ne, se kar poje. Tele stvari, ki vsebujejo omega tri, so kot narkotiki, povzročajo zasvojenost. Pa je bojo baje prepovedali, ali vpeljali velik davek......... ah, pustimo.
Ko prideš v omega stanje, je vse videti drugače, vesolje, urejenost.............
ežojBom počakala, da preštihaš in šajtrgo pospraviš, Ežoj (razen če nisi tem mislil posladka???
)
Danes:
- golaž
- polenta
- regrat v solati z ocvrto slanino
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iz naslova dovršenosti vesolja: od same radosti nad človeško raso je ob zadnjem potresu celo Zemlja zaplesala![]()
meso iz juhe, pražen krompir,solato ledenko in regrad za sladico pa malinova krema
LpPirnica, hvala za info ![]()
Ja Ežoj, če je pa tako, da imaš premajhnega, potem pa ne bo nič, sorči. Dandanes je pač tako, da brez velikega grunta ni velike ljubezni![]()
Pojasnilo za resne:
Vse to sem se hecala.
Japaja, l.r.
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Klasična pizza