Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

žrebičkovi zrezki v omaki, pire krompir, zelena solata

Balenka

Ja, hvala za tole. Ob tem opisu cikorje za kavo, sem se spomnila pesmi od Beneških fantov, ki sem jo slišala danes: Naša mama kuha kafe, samo cikorja, samo cikorja...

naor

Včeraj: ribji fileji v ponvi z zelenjavo, krompirjeva solata, zraven še endivija in radič; jabolčni zavitek

danes: čili con karne

mamamia

mamamia
Midva danes: gobova juhica, ocvrti kaneloni polnjeni s šunko in sirom, solati-. zeljna s korenčkom, bučke z bučnimi semeni in bučnim oljem, domači borovničev sladoled. Timibonči timibonci

Kurja juha z zdrobovimi cmoki, svedri, pikantna omaka iz mletega mesa in zelenjave, radič in motovilec v solati z vročim krompirjem.

lpsam_1285_595sam_1286_595

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 16. 2011 14:42

Danes za rojstni dan mojega :

kosilo v mehiški restavraciji: chimichangas z različnim (redilnim :D ) omakcam + polnjenem s puranom in zelenjavo, sladica: flambirana banana v ocvrtem listnatem testu z vaniljevo kremo in smetano :D uuuh, nasitnoooo

larci
danes: polentina torta (po receptu )zelo pečen piščanec, stročji fižol v solati beva
Ponedeljek: domača pizza Torek: mineštra, polnozrnate ameriške palačinke Sreda: polnjene paprike Četrtek: Gobja enolončnica s stročnicami, polnjene jabolka breskva

segedin

Balenka

Sem moram mal pobahat, da smo letos že jedli regrat (pa verjetno nismo bili ta prvi).

Predvčeraj za kosilo torej regrat s krompirjem in jajčki, riž z morskimi sadeži (paradajz omaka)

včeraj pica s sirom in koruzo,

danes pa prežganka, zelenjavni zrezek in rdeča pesa (iz skrinje).

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti