Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes smo jedli kislo repo, krvavice, po kosilu pa krofi, saj je pustna sobota! Garkl garkl
Multi, tvoja teta Frieda je pa bila ženska in pol, taki ljudje so ta pravi! 101 leto - to pa je zavidljiva starost! Tvoja teta je bila tudi dokaz, da je treba vse jesti, ne pa da nam danes prepovedujejo to in ono, češ da ni zdravo. Meni tudi moji pravijo, da ne bi smela jesti suhih salam, ki jih obožujem, pa ne mehkih sirov, pa ne rib s konzerv, pa ne toliko kave, pa ne to pa ne ono. Ampak jaz jem tisto, kar mi je všeč, mi je večji gušt nekaj dobrega pojest in pri tem uživat kot pa sebe mučit in se odpovedovat nečemu. Saj z vodo se bom samo danes in jutri nalivala, ker sem zlomila nogo in zaradi tega pojedla kar nekaj tablet proti bolečinam, pa moram te tablete sedaj to malo ven spravit. Tablet nič kaj ne maram, če je res treba jih vzamem. Pivo pa tudi jaz obožujem, pa kakšno vince (sladki muškat mi je zelo dober), rada si pa privoščim Mozartov liker - to pa je užitek pit (ampak je sila drag). pozejdon

Za kosilo smo imeli makaronflajš in solato, po kosilo pa se mastimo z domačimi pustnimi krofi

pustni_krofi_2011_595

Jannaa

Mijauuuuu,res je bla taka. Ona je pr 98 letih s palco tak vsekala po mizi in je moral bit pir al šnaps pa broetschen mit salamme. Ni blo pardona. Smo vsi letali okol. Kaj, ona se ni sekirala kaj preveč,hotla pa je svoje 3 pire pa šnopse pa hrano. To kar si je zmislila. Ona je vedno rekla,da je lupljenje kurje kože škoda. Najraje je mela škofijo al rit pa fajn zapečeno kožo. Kurjo seveda.

Te ko več ni mogla vrta delat pa se je jezla na ptiče pa mahala s palco okol,da vse požrejo. Saj ni nobenga uničila ali ubila. Pač je mahala okol pa se drla. Pa so sosedi včasih prišli vprašat,če se ji je spet malo speljalo. Ne, ni se ji. Ona je pač bla tam gospodar na svojem malem vrtu in hiški. Ni bla nora al kaj takega. Mela je pač svoje momente. Pol, ko so to ukapirali je bla pa zvezda na vsakoletni ulični zabavi. Tam to prirejajo vsako leto enkrat. Cela ulica se zbere pa majo gril,bier,šnaps,rakete do 5 zjutraj. Tam se pol vsi tud pobotajo,ki so se med letom skregali pa gredo naprej.

Multivitamin

multivitamin
Jannaa, krasni krofi beva

, jannaa, bravo, kakšni krofi!! 

lp (so res krofi danes, uf)

mzm
Danes: zarebrnice, polnozrnati riž, kitajsko zelje, zelena solata Jannaa lepi krofi breskva
Kaj bi dala, da bi mi vsaj pol tako ratali krofi, kot so od Jannaa. Kje je skrivnost? TUMAAVGUST

Po moje je skrivnost v znanju, avgust. Kdor zna, pa zna. So pa res tako lepi, evo, jaz imam kar uhlje zelene od fovšije .

lp

cervus

Danes za kosilo: na palmini masti pečeni šampinjoni, bučke, rdeča paprika- vse posuto s curryem, čez pa sem polila beljake, ki so ostali od krofov

in še moji letošnji prvi krofi:

larci

Sporočilo je spremenil(a) larci dne 05. 2011 17:36

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti