Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

S postnim dnevom včeraj ni bilo nič.  Solata in tole za poobedek, po Recinem receptu. Krema namesto marmelade je ricota z žlico smetane in rezino philadelphia sirčka za slanost, vanilija, rahlo posladkano in fino zmiksano.

krofi_595

Danes plan B: Ajdova rižota z gobami in solata. Sem hotela narediti LIgnje polnjene z gobami (od včeraj v bazi), pa celih nisem nikjer našla. Kaj češ...

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 05. 2011 17:42

V omleto našemljeni včerajšnji špageti

sdc15178_595

rdeča pesa v solati, pomaranče in še vedno Balenkina včerajšnja sladica

lp

mzm

Pri nas danes pastirska pita.

In prvi krofi (grdi, grdi, grdi, ampak dobri)

MM

, ti misliš kar v ilegalo. Neeeeeeeeee! Verjemi, da boš veliko zamudila. Razen, če misliš na Slivnico mrknit. Tam boš imela veliko dela.
Pa kaj ti še ni zmanjkalo moje sladice. Je taka, da dolgo traja in je nepokvarljiva.

Jutri, obljubim, jutri tudi jaz pečem krofe.

Balenka
Petek; špageti bologneze, nekaj, kot jagodni tiramisu( bile v Lidlu jagode v akciji) Danes; juhica z rezanci, pečen krompir z rožmarinom in sirom, prepečena iz juhe, endivja solata pomešana z motovilcem,krompirjem in fižolom, namesto sladice pa rožica Lp arima arima

Danes pašta z omako iz klobase. Zelena solata. Za posladek pa krof na cerkniškem rajanju.

Vilma
Danes sva si z možem privoščila pico z obilo olivami marec
Nedeljsko kosilo: Kurja juha( iz skrinje)z rezančki! Piščančji zrezki,krompir, pražen in pečen iz pečice! solatka! sladica, puding k koščki jagod ali z borovnicami plus smetanca! hvala,ker ste držali pesti,odlične pariške rožice( jih že ni več)! Lepo prosim, ne tako lepih krofov delat, ker se mi malce meša(doživljam nek poseben kulinarični orgazem)! Bravo dekleta! nejčica Sporočilo je spremenil(a) nejčica dne 06. 2011 00:53

sobota: mesno-zelenjavna mineštra, pustno pecivo (krofi, flancati, miške)

nedelja: korenčkova juha s proseno kašo, polenta, gobovo korenčkova omaka, solata, pustno pecivo

ponedeljek: piščančja rižota, solata

marelica

Danes kosilo pri prijateljih

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti