Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas včeraj pečen losos s pršutom,  v kosih ,   solata in hitra  pita

danes pa telečja obara in koruzni žganci, za sladico pa sveži piškotki domači prijatelj

andreja č.

Goveja juha. Balzamični piščanec s pršutom in njoki. Motovilec in rukola z jajčki. Za posladek pa kokosovi piškoti.

Vilma

Hehe...mi imamo pa danes ohcet brez ohceti!

Crknila skrinja.

Kuham, pečem, tenstam, nekaj tudi mečem stran, bohpomagi....

Do sedaj že:

-  2 protfana štrudlja iz listnatega testa

- en velik pisker golaža

- jetrca v omaki

- kompot (mešan)

V planu še:

- en stenstan čurimuri za lazanjo ali musako, še ne vem...

- en pisker juhe, mešane

Posladek:

- kulinarično druženje z žlahto, ki je že dolgo nisem videla

Aja, zgleda pa približno takole:

http://www.youtube.com/watch?v=7OBo7dVscFc

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 20. 2011 12:41
danes: pečen krompir, pečen piščanec, rdeča pesa v solati, za sladico http://www.kulinarika.net/recepti/14773/sladice/sacher- beva
Danes bo tunin zrezek s poprom na žaru in blitva s krompirjem, za sladico ostanki včerajšnje jogurtove torte, jutri pa golaž in pirini široki rezanci, pa pesa v solati Avena

Špageti s paradižnikovo omako, zelena solata s fižolom, za posladek mandarine. Baje so zelooo sladke in sočne in brez pečk (no, tako je rekel trgovec )

lp

cervus

S sirom zapečen krompir ,puranji trakci v sirčkovi omaki,zelje v solati,jabolčni štrudel

lp goga

Včeraj kosilo pri tašči.

Danes en škaf regrata s pancetko, jajcem, krompijem in pečen krompir. Za sladico kremšnite z Bleda in ostanki tortice.

MM

Goveja juha z gris knedli, pečena kurja bederca s krompirjem, dušena zelenjava in solata (rdeč.radič, motovilec, zelen radič), za posladek pa sladoled.

lpsam_1130_595sam_1132_595

irenakr

Pri nas pa danes nič nedeljsko kosilo: govreja juha z zdrobovimo cmočki, dušeni jurčki z jajčki, kruh in velika skleda mešane solate. Za posladek pa buhteljni. (skoraj sem jih zažgala, ker sem brala Ežojeve dogodivščine v BA).

buča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti