Pri nas včeraj pečen losos s pršutom,
v kosih ,
solata in hitra
pita
danes pa telečja obara in koruzni žganci, za sladico pa sveži piškotki domači prijatelj
andreja č.Pri nas včeraj pečen losos s pršutom,
v kosih ,
solata in hitra
pita
danes pa telečja obara in koruzni žganci, za sladico pa sveži piškotki domači prijatelj
andreja č.Goveja juha. Balzamični piščanec s pršutom in njoki. Motovilec in rukola z jajčki. Za posladek pa kokosovi piškoti.
VilmaHehe...mi imamo pa danes ohcet brez ohceti!
Crknila skrinja.
Kuham, pečem, tenstam, nekaj tudi mečem stran, bohpomagi....
Do sedaj že:
- 2 protfana štrudlja iz listnatega testa
- en velik pisker golaža
- jetrca v omaki
- kompot (mešan)
V planu še:
- en stenstan čurimuri za lazanjo ali musako, še ne vem...
- en pisker juhe, mešane
Posladek:
- kulinarično druženje z žlahto, ki je že dolgo nisem videla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aja, zgleda pa približno takole:
http://www.youtube.com/watch?v=7OBo7dVscFc
japaja
Špageti s paradižnikovo omako, zelena solata s fižolom, za posladek mandarine. Baje so zelooo sladke in sočne in brez pečk (no, tako je rekel trgovec
)
lp
cervusS sirom zapečen krompir ,puranji trakci v sirčkovi omaki,zelje v solati,jabolčni štrudel
lp gogaVčeraj kosilo pri tašči.
Danes en škaf regrata s pancetko, jajcem, krompijem ![]()
![]()
![]()
in pečen krompir. Za sladico kremšnite z Bleda in ostanki tortice.
Goveja juha z gris knedli, pečena kurja bederca s krompirjem, dušena zelenjava in solata (rdeč.radič, motovilec, zelen radič), za posladek pa sladoled.
lp

Pri nas pa danes nič nedeljsko kosilo: govreja juha z zdrobovimo cmočki, dušeni jurčki z jajčki, kruh in velika skleda mešane solate. Za posladek pa buhteljni. (skoraj sem jih zažgala, ker sem brala Ežojeve dogodivščine v BA).![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami