Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj......bolj vegi bujta repa z bobom (no ja ena prekajena klobasa je padla noter) Danes.....mariniran tofu z medom in sojino omako, paradižnikova omaka, pražen krompir Ninja24
mišzmoke Miljonska župca je podobna korenčkovi z gresom ,kot sem prebrala po vaših opisih, mogoče jo samo malo drugače naredim. Prepražim malo gresa na maslu in zalijem z vodo in skoraj zavrem, nato dodam nariban koren in peteršilj, začinim z zelenjavno kocko, soljo in poprom, pustim, da se malenkost ohladi in vanjo vlijem eno jajce. Mislim, da je hitra in še zdrava, saj vsebuje surov koren in peteršilj. franciska

Danes piščančja jetrca in solata. Jetrc nisem jedla sigurno tri leta, so prav teknila. Za posladek sem spekla skutin zavitek a la Riko, izvrstno je bilo!

Vilma

danes: PASULJ in prekajena rebra

MissLady
Fižolova in zelenjavna juha, domač kruh Malo kasneje pa šobska solata in čevapi ter nabodala

Danes:

- pasulj iz zmrzovalnika

- rižev narastek iz zmrzovalnika

Posladek:

- upam, da je Vikiburger na Črnem Kalu še živ

japaja

PETEK:

Korenčkova juhica; makaroni z mesno-zelenjavno omako, radič in matovilec z nekaj zrni fižola:

picture_4178_290picture_4182_290picture_4186_595

Pozdravček!

Lep pozdravček vsem! Danes na jedilniku lososov file v smetanovi omaki in krompir s špinačo (namesto blitve:)! mljask :) AngieBee

O, dobrodošla, AngieBee!

Blanchy

včeraj sva imela makaronflajš in zelena solata, danes pa sledi mesna rižota in motovilec.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti