Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes za kosilo : shephards pie-pastirska pita ribica3373

Danes:

- še vedno kurja juhica

- pire krompir

- kisla repa

- čajčki, cmokcmokci....spuščene rolete, mir....

Moji posladki:

- slušalke v ušesih

- vsa tista kuretina, ki ostaja od juhice..s čebulo, poprom, vinčkom....

KOKODAK press

v.d. diktatorja (sem prišla na svoj račun, ker so vsi nemočni hahaha)

japaja

včeraj je bila musaka in zelena solata, danes pa zelenjavna rižota s perutničkami in motovilec

tanjaj
Pri nas danes spet goveja juha, stročji fižol z paradižnikom v omaki, kuhan krompir, ribji fileji, zelena solata, skutno-borovničev zavitek. Kadar me lovijo virusi še idej za kuhanje nimam .... pa sem vse vseeno potrudila.... Mislim, da nas kulinaričarke kuhanje- vsaj malo, ozdravi!

Kadar te lovijo virusi, pride v poštev lažja hranca, da telesa ne obremenjuješ s prebavo ampak mu daš možnost, da se bori z napadalci

japaja

Sashika, ti pa presenečaš. Mal jih je ( po moje ) ki sploh vedo kaj je tulumba, še manj bi je prepoznalo. Kongratuliram!

Evo, malo romantike, recimo, kuhinjska idila:

img_8262_595za kosilo, enolončnica iz kislega zelja:

img_8284_595voda je  s geografskim poreklom ( Goriško ).

ežoj

Ežoj, do zdele nisem vedela kaj je tulumba (pogledala na google, zdaj vem), ampak vedela pa sem, kaj je bomba v kuhinji. ( Just kiding!)

Boš že pospravil, to ni najvažnejše v življenju.

naor
pri nas danes goveja juha za rezanci, pečeni kotleti morskega psa, krompir v kosih, pečene bučke, za sladico jogurtovi keksi beva

Uff, Ežoj! Kolikor se jaz spoznam na fotografiranje, vem, da na fotkah razsulo ponavadi deluje zelo....ne vem, kako bi rekla, skratka boljše, kot je v resnici.

In če zdaj to prevedem v rikverc: če je že na sliki bomba, kako mora biti šele v živo, ajoj!!??

Mi je tvoj eksterier vseen bolj všeč

japaja
Ežoj, to mi pa zgleda na tiste filme razočarani v življenju, ogromno alhohola in nepospravljena kuhinja...Diši po razvratu....Nujno rabiš eno frišno babjo roko za ..... Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03. 2011 17:04

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti