Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

jutri: zelenjavna juha, goveji zrezki (po receptu iz baze), široki rezanci, solata, preprosti marmeladni kiflički regica
jutri:pečen piščanec z zelenjavo ki je na zalogi ,priloga:še ne vem, fižolova solata!sladica mislim da bo kak sladoled s smetano! al pa sadna kupa ah neki se bo že našlo! nejčica

Ena ogromna skleda solate, sestavljena iz rdečega radiča, motovilca, endivije, belega in rdečega  , naribanega , koruze, , redkvice.

Že komaj čakam jutri! 

Amanda Angelic

Kisla repa s fižolom,ajdovi žganci,jabolčna rulada

picture_234_290 picture_230_290

Iva
Danes piščančja obara, limonine palačinke. Včeraj mešano meso v paradižnikovi omaki (spezzatino, povrhu vsega zelo dobro uspel), zelena solata, svež kruh. Saša
Pri nas na pohodu virusi, zato kuham govejo juho( bo dobra, saj sem dobila goveji rep), zraven pa bo zelenjavna rižota, po želji meso in solata in rdeča pesa... Sladica pa bo čaj z medom in čokoladni piškoti...

SREDA:

Ohrovt s koščki svinjine in krompirjem:

picture_4141_595

Pozdravček!

Kisla repa, kašnate klobase, ajdovi žganci, zraven pa je zelo pasal 1 dcl domačega.

lp

sam_1015_595sam_1023_595

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 02. 2011 14:03
danes: goveja juha, pire krompir, stročji fižol v omaki, za sladico pa jabolka, narezana na krhlje beva

Matr, jaz pa letos sploh nisem jedel repe. Irena, boste še zboleli, 1 dcl je odločno premal!!

Pri meni danes, kosilo pač:

img_8258_595A ja, voda je s geografskim poreklom ( Goriško )!

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti