Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

JanisJoplin je napisal/a:
Mišzmoke, kaj je v tej "vijoli" mineštri tisto vijolčno? Rdeče zelje? Ne morem se spomnit česa boljšega:)

JanisJoplin

Ja, rdeče zelje je. Še dobro, da se doma ne obremenjujejo z barvami, je tudi meni odlično

lp

mzm
breskva tudi moje čestitke, bom tudi jaz vesela, ko bo kaj pri nas regica

Danes čevapčiči in solata. Jutri bo pa verjetno tižota z morskimi sadeži in solata.

Vilma

Breskva, čestitke ob podmladku tudi z moje strani!

Pri nas smo pa danes kosilali piščančje medaljončke, praženo zelenjavo in rdečo peso.

Jannaa

Sporočilo je spremenil(a) Jannaa dne 31. 2011 20:31

Govedina narezana na trakce v omaki, pire krompir... sladica ... izpit iz jezikoslovnih teorij

Petya

Zelenjavno-krompirjev zavitek.endivja s fižolom

Iva
Danes: fižolova solata z jajci in hrenovke z domačim ajvarjem Jutri: v pečici zapečena polenta s paradižnikom in sirom, motovilec z jajcem Avena

Breskva, veliko veselja z naraščajem.

Pri nas pa danes:  želodček s  in  - ,  palačinke z marmelado, breskov kompot.

Balenka
OJ!breskva,čestitke! veliko lepih skupnih trenutkov! (zdj pa hitr kurjo juho kuhat)! naša mami ma ta teden priprave na moj porod vsak dan bo eno kuro ( kako naj napišem da se bo lepo slišal) "obglavla"! pol bom mogla pa spet cela dva mesca župo jest!ah te mame kaj bi brez njih! aaaa da ne pozabm danes papali: ocvrt sir,pečen krompir z čajotami ,korenčkom,kolerabico... v pečici ter rdeča pesa! za jutri pa je tudi že kuhano ričet in marmorni kolač (pol smo ga že ob večerji zmazali je sinko reku" mamica ta totica je namanama"! nejčica
Breskva, iskrene čestitke in veliko veselja z ...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti