Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Breskva , čestitke!! beva
Danes bodo pečene čubke s čebulo, česnom in čičeriko. Pa še zelena solata:) l e a

breskva, vse najlepše in veliko !!

lp

mzm
čestitke pa veliko radosti laik

V nedeljo smo imeli popolnoma eksotično kosilo, kot že dolgo ne:

goveja juha z rezanci

ocvrt piščanec

pražen krompir

zelena solata

datlji, polnjeni z marcipanom in nugatom, obliti z belo in temno čkolado

V ponedeljek smo nadaljevali z eksotiko:

zjutraj sem pripravila polžke z omako in mletega mesa (ponarejena bolonjska omaka)

V soboto so pa bili odlični lignjii na mizi, z mediteranskimi začimbami in malo podliti z vinom

(repet od makarskih ribičev, ki so kuhali v oddaji V istem loncu na HTV, dan prej smo to videli),

zraven pa prav tako odlična rižota (z govejim podplečjem, meso je bilo mehko ko puter)

mamamia
Trenutno fejkam bolonjsko, ki zaenkrat zgleda da imam kup mletega mesa v ponvi pa kupček fižola zraven kako bo iz tega kaj tekočega ratalo bomo pa še videli Za desert pa nekaj v japajinem stilu-razlika med kuhanjem mule, ko si sam zaribal in kuhanjem mule, ko zariba nekdo drug Viva Meier
bučka na žaru, polžki na drobtinicah za posladek no.1 - neke zadevice, podobne piškotom, iz razlčnih semen in rozin, oblite z medom ... posladek no.2 - učenje, učenje, učenje ... tunna http://titabota.blogspot.com/

tunna je napisal/a:
bučka na žaru, polžki na drobtinicah

za posladek no.1 - neke zadevice, podobne piškotom, iz razlčnih semen in rozin, oblite z medom ...
posladek no.2 - učenje, učenje, učenje ...

tunna http://titabota.blogspot.com/

Svaka čast, da lahko to ješ. Saj, meni tudi ne bi škodilo. Samo, če dam jaz tole mojim na mizo, frčim skozi balkon še preden sedem k mizi ...

Mamamia

mamamia

Temu se reče mulin ajmoht, Viva Meier 

Danes:

- seveda pomaranče

- čemaževa kremna juhica

- pire krompir

- jabolčna čežana

- en mačehovski piščančji šnicelček

Posladek:

- tablete za živceker kaže, da bo nekdo, ki bi moral v kratkem odpotovati, zbolel (in bomo na novo postavljali domine KVAK)

japaja
pri nas danes za ene porova juha in mesno-zelenjavna rižota, za druge pa segedin iz repe in kruh, za finiš pa še torta od včeraj in beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti