Pasta iz ingverja in česna
breskva, vse najlepše in veliko
!!
lp
mzmV nedeljo smo imeli popolnoma eksotično kosilo, kot že dolgo ne:
goveja juha z rezanci
ocvrt piščanec
pražen krompir
zelena solata
datlji, polnjeni z marcipanom in nugatom, obliti z belo in temno čkolado
V ponedeljek smo nadaljevali z eksotiko:
zjutraj sem pripravila polžke z omako in mletega mesa (ponarejena bolonjska omaka)
V soboto so pa bili odlični lignjii na mizi, z mediteranskimi začimbami in malo podliti z vinom
(repet od makarskih ribičev, ki so kuhali v oddaji V istem loncu na HTV, dan prej smo to videli),
zraven pa prav tako odlična rižota (z govejim podplečjem, meso je bilo mehko ko puter)
mamamia
| tunna je napisal/a: |
| bučka na žaru, polžki na drobtinicah za posladek no.1 - neke zadevice, podobne piškotom, iz razlčnih semen in rozin, oblite z medom ... posladek no.2 - učenje, učenje, učenje ... tunna http://titabota.blogspot.com/ |
Svaka čast, da lahko to ješ. Saj, meni tudi ne bi škodilo. Samo, če dam jaz tole mojim na mizo, frčim skozi balkon še preden sedem k mizi ...
Mamamia
mamamiaTemu se reče mulin ajmoht, Viva Meier ![]()
![]()
![]()
Danes:
- seveda pomaranče
- čemaževa kremna juhica
- pire krompir
- jabolčna čežana
- en mačehovski piščančji šnicelček
Posladek:
- tablete za živce
ker kaže, da bo nekdo, ki bi moral v kratkem odpotovati, zbolel (in bomo na novo postavljali domine KVAK
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Veseli tiramisu