Ežoj, o kakšni polenti govoriš? Moja mama je vedno delala velike žgance, take kot so na arimini sliki. Tisti drobni so menda doma na Gorenjskem. In bili so najboljši žganci na svetu. Še danes sanjam o njih! ![]()
![]()
Ežoj, o kakšni polenti govoriš? Moja mama je vedno delala velike žgance, take kot so na arimini sliki. Tisti drobni so menda doma na Gorenjskem. In bili so najboljši žganci na svetu. Še danes sanjam o njih! ![]()
![]()
SOBOTA:
Podvarak; polenta s sirom, zapečena v pečici. (Na kosilu bili obiski in ni bilo "apetitlih" slikat).
Pozdravček!
Tako se pri nas začenja dan!

Za kosilo: goveja juha z ribano kašo, brstični ohrovt pobran danes izpod snega, pleskavica, ajvar.
irenakr
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 04.dec 2010 16:35

popoldne pa piškoti in
speljaDanes: golaž/telečja obara s testeninami ( praznila zmrzovalnik); za sladico domači prijatelj od ati zlatija
Jutri: svinjska pečenka s kožo, pražen krompir, mešana solata; sadna solata za sladico
Petya
Za kosilo je bila kisla repa, pečenica
Popoldne pa smo si privoščili kokosovo kremno rezino in
![]()
![]()
![]()
![]()
, danicak, hvala, ampak perfekcija bo še malo počakala, se mi zdi
. "Mašinca" je samsung nv 4, če ti kaj pove, meni nič ![]()
dari, pri nas je pecivo zdržalo pol ure (tri osebe) ![]()
danes (včeraj): pizza, v pizzeriji,![]()
![]()
, upam, da ni zamedlo ežoja!
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Kremni rezanci s tartufi