Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

naor je napisal/a:

Imaš pa ti dobre sosede, a je to kakšna tašča?

naor

Ja, za bat se je .

Moja mami , živi eno nadstropje višje

MM

MM, torej JE tašča, ne sicer tvoja, pa vendar.......

rimljanka

Ampak mami pa kuha najbolje! Se še spomnim, čeprav je že nekaj let ni več, pa tudi prej že nekaj časa ni več kuhala! Je rekla, da je pozabila! 

En za vse naše mame, ki so tudi tašče!

naor
Danes: bolognese omaka, špageti, solata
Danes: golaž, polenta, solata Alenka

Krompirjev golaž in hrenovke.

Jannaa
goveji zrezki z jurčki, špageti, zeljna solata s čičeriko za jutri - ker praznujemo 6. rojstni dan se danes peče "milka torta", na vrhu pa spajdermen laik

Danes melancan in vratnik z žara:

Mene bo pomankanje sladkorja čist ugonobilo. Kraljevstvo za baklavo! To je Shekespeare pripisal Richard- u tretjem, pa ( baje ) sploh ni res. On je rekel " Kingdom for tulumba ", kronist ni vedel kaj je to, pa je enega vprašal, oni je pa rekel " napiši baklava " in od tod je to prevzel Shekespeare.

ežoj
Mmmmm laik to pa pa veselje jutri ;)) grem gledat ce,je v bazi ta recept za milka torto drugace se priporocam ;) Mi danes imeli za kosilo juha, krompir s pisc.deli iz pecice,pesa LeINA

Danes:

- enolonlnica iz ješprenja in zelenjave. ki je osamljena čakala v hladilniku

- obrezki Gogine alpske torte, obrezki saher kock, ponesrečeni jogurtovi žepki

- čaj

Ta lepe koščke peciva in še kaj neseva z Miklavžem nekam proti severu, angelčka imamo že tam, torej grem za v.d.

Preostali domači bodo imeli do nadaljnega zmrznjen program

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti