Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
SREDA:
Telečji ajmohc s cmočki:

Pozdravček!
| vikica je napisal/a: |
| Mišzmoke, "vozi Miško" je pesem iz srbske serije "Kamionđije" s Čkaljo in Pavlom Vujisičem. Super serija, mnogo smeha in komičnih situacij .... Upam, da imam prav ter da nisem kaj zamešala. |
, malo pa že! "Vozi, Miško" je vzklik iz filma "Ko to tamo peva", igra pa v njem tudi Pavle Vujisić. Nič zato, vseeno hvala za poskus, mene je bolj zanimalo, kakšna hrana se skriva za tem imenom, predvsem pa, če jo moraš jesti z zavezanimi očmi ( tako vozi Miško avtobus) ![]()
lp
mzm

Danes za kosilo: včerajšnji pasulj in današnji flancati.
lp
irenakr
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 01.dec 2010 14:21In še ena iz tega enkratnega filma: "I tata bi, Miško!" ( Čisto prepričana pa nisem, če je rekel Miško !) Res mojstrovina!
Danes:beli žganci, dušeno kislo zelje, suha rebrca. Dobro, ampak kile kar same hitijo navzgor. Kdaj bo konec zime, pa regrat za kosilo? ![]()
![]()
naor
Ja, sonček, točno, sem vedela, da nekja ni prav. Še danes nekateri radi rečejo ta stavek.![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom