Galette z zelenjavo
NEDELJA:
Kostna juhica (od včeraj), nadevan goveji zrezek v jurčkovi omaki, ajdova kaša, zelena solata:

Pozdravček!
| dragička je napisal/a: |
NEDELJA: Kostna juhica (od včeraj), nadevan goveji zrezek v jurčkovi omaki, ajdova kaša, zelena solata:
Pozdravček! |

kurja juha z rezanci, cordon blue, pražen krompir, brokoli, solata (rdeči radič, zeleni radič, endivija, motovilec).
irenakr
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 21.nov 2010 14:35Piščančji paprikaš s širokimi rezanci, zelena solata s fižolom.

lp
cervusrazvajanje z mojimi Raffaello palačinkami....

palalačinka*
Piščanec z medom, pire krompir, jajčevci, solata, kavica, krhka pita za vsak okus z jabolki.

piščančji file v smetanovi sirni omaki, kotlet, cvetača in masleni štruklji in seveda skleda motovilca z radičom
za popoldan pa še orehovi rogljički
smeškoti mi še vedno ne delajo, moram Jerneja vprašat kaj je narobe
arimaMI spet padamo v rutino, do nadaljnega. Ne da ne jemo, ko se ne oglasim. ![]()
Danes je bilo 20 minutno kosilo: Njokiji na panceti s šalotko, česnom, peteršiljem, timijanom in rožmarinom, posipano z malo parmezana, samo za predragega. Piščančja prsa (brez kosti in kože, samo sol in poper), pečena v litoželezni ponvi. Zraven pa romaine solata z avokadom in polivko iz cezarjeve omake in salse (za manj kalorij)
. (slednji dve zadevi tudi zame). ![]()
![]()
Za desert bo kasneje par mandarin.
Jaz bi ene dva meseca morala jesti samo tisto, kar je na fotki od tiste miškezmoke....![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Galette z zelenjavo

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom