Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Eviva Elaphus!

Cervus triumfera!

nola

Moram pohvalit, zares super!!!

naor
Petek: polpeti, pecen krompir, solata Sobota: lasagne Nedelja: goveja juha, ostanki lasagne, spinaca, cesnove bagete Ponedeljek: testenine z bolonjsko omako, solata Torek: goveji golaz, krompir v oblicah, solata zvitorepka

TOREK:

Segedin golaž in ajdovi žganci:

pictures_033_595

Pozdravček!

Danes : mesna štruca po moje , krompir, jurčki v omaki (so se mi tako zacedile sline po slikah, da sem šla enega kupit), motovilec z jajčki

@ Elaphsus... no comment!! super zgleda nekoga si mogla res lepo presenetit oz. razveselit 

Sama sem danes ponovno eksperimentirala s picopekom, tokrat ga nisem uporabila samo za 'odtajanje' kupljene zamrznjene pice, pač pa sem se potrudila naresti testo in pico v njem tudi speči

Ker se mi je po hladilniku valjalo še nekaj ricotte, ki pa jo je bilo bolj kot ne le za vzorec, sem pico obložila s pomočjo nekaj idej.  Ratalo je pa tole:

p10108291

Njam.

palalačinka*

rižota z jurčki, endivjija s krompirjem, 

rizota_z_gobami_595

Nena
Danes: Solata iz bližnjega sendvič shop-a. Vanja

Danes: sardelice in solata.

Vilma
Dragička kaj nimaš nič holesterola, da si privoščiš tako slastne koščke svinjskih rebrc? Tudi ti Vanja ne boš dolgo bremenila pokojninske blagajne (seveda ko jo boš pričela prazniti), če boš tako nezdravo prehranjevala svoje telo.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti