Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: goveja juha z rezanci, telečja pečenka od sobote z dodano zelenjavno omako, zelenjavni riž, zelena solata z zeljno, čokoladni muffini z nutelo Danes: ravioli z sirovo omako, mešana solata

ežoj je napisal/a:

Ma jade, moraš bit previdna, za sedaj ti verjamejo, hitar pa te lahko pogruntajo. Tisto rjavo barvo moraš zmeraj razredčit, pa tisti lak za sjaj ne uporabljat. Drugač, dobro ti je izpadlo, še jaz ne pošinem a so gobe od gipsa ali marcipana

ežoj

Madona ežoj maš prav, najboljš, da se potuhnam za kakšen mesec do takrat bodo že pozabile...

Aja hvala za nasvet glede barve, se bom izboljšala.

Drugač vi se kar hecajte ampak ni tko lahko vstat pred 7 uro za vikend in šibat v hosto preden mi vse poberejo... Še dobro, da naredim par korakov pa sem že tam kjer najbolj rastejo.

jade

Pa sej ti ne poberejo vsega? Si napisala, da je pri vas sirovk še pa še, ker jih nihče ne nabira? (alternativa press)

japaja

Sirovke lahko kar pridejo pobrat...

jade

A greva, japaja, jutri popoldan, recimo. Ti pelješ, jaz navigiram.

rimljanka

Ajd važi! Dej podatke na ZS.

japaja
Petek: krompirjeva tortilja s suhim paradižnikom in pecorinom, ocvrt oslič, endivja, kinder pingvin Sobota: rojstnodnevno kosilo pri sosedih Včeraj: pire krompir, svinjske zarebrnice s kolerabo v omaki, radič, breskvice in preostala polovica rojstnodnevne torte Danes: špinača, skutini in ocvirkovi štruklji Ninja24
Jade, ko gledam tvoje slikice jurčkov se spomnim časov, ko sem z očetom hodila na njegove rajone. Ko sem šla prvič sem se tako izgubila, da me je bilo strah...Zdaj, če jih hočmo kdaj jest jih moramo kupt...Pri nas jih ni. Pred 3 leti sva se z dragim odpravila na Pokljuko, ker pa nisva poznala terena nisva nič našla (eno lisičko, pa mini gobančka), jaz pa visoko rizično noseča po hosti tlačla , čez dva dni pa pristala za mesec dni v porodnišnici na ležanju... Jade jaz bi kar k tebi prišla, hodit po hosti znam, košaro mam tud (baje z vrečko nč ne dajdeš),, če je ta prav teren bom vesela vsake užitne gobe....že od kukmakov, sirovk...Pa zjutraj mam tudi cajt, ker sem na sončni, zaenkrat... Kolk bi bile moji ta velki hčerki veseli za tisto ta dobro župco v bazi, moj mož pa gobic z jajcem ali pa vložene....
Danes sem pospravila skrinjo pečen piščanec v pečici, rdeče zelje, pire krompir + velika skleda solate in kozarec odličnega španskega Mateya :)

Danes: Mešana solata s kosom piščančjih prsi, ki je ostal od včeraj.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti