Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

je treba mal pospravit po hladilniku in skrinji, preden se gre ''na dopust'' .

tako da danes neka zimprovizirana juha iz preostale špinače, rukole in pa seveda ostankov gorgonzole. za počez pa palačinke s čokolado, ki so čakale v skrinji verjetno že kar nekaj časa... zato tudi primeren priokus smo tudi to popravili z nekakšno sadno omakico. no, že ni moglo biti tako grozno hudo, ker pojedlo se je pa vse!

hvala bogu za odporen želoldec.... 

palalačinka*

Danes samo solata s , hladen čaj in družba v obliki: .

Nitko nije doma! (razen mene, seve). Se še spomnite tiste srčkane (češke ) nadaljevanke?

Vanja

Spomnimo.Ali pa film, Sam doma! Ampak ne pozabi, kadar si na Kulinariki, imaš najboljšo družbo in tvoja kužika tudi!

naor

naor je napisal/a:

Spomnimo.Ali pa film, Sam doma! Ampak ne pozabi, kadar si na Kulinariki, imaš najboljšo družbo in tvoja kužika tudi!

naor

Hvala, Naor.

Vanja

Danes, suhi paradižniki, srdele in bazilika, planirano. Pa si mislim, tisti suhi paradižniki morajo bit nekaj takega kot zasušena paradižnikova mezga, baziliko itak ne maram, spominja me ( ne vem zakaj ) na pokopališča ). Torej ostanejo le srdele:cimg3281_595zraven vino, tako da paše ( to se sliši zahtevno, pa sploh ni, paše vsako ), pa kajla kruha................. in voila: vrhunec kulinarike.

Po kosilu, kontemplacija, tokrat o banalnih stvareh: kako kakšen dan gre vse narobe, kot meni včeraj. Grem v metropolo, češ žensk kolikor češ, pa ena ne pride, ne druga ne tretja ( pa še kavo pri županu ne dobim ). Pri meni že več kot tri dni sploh ni bilo policije, da bi me opozorili na javno moralo in grozili nevem s čem zaradi razvrata. Kaj pa bo z mojim ugledom po razvratnem življenju?

Kontemplacijo  o božanskem, enkratnem in gurmanskem, ter o slastnem, neponovljivem in genijalnem bom pustil za drugič, ko bom boljše volje.

ežoj

Slana pita Hastings, solata, deci cvička

solata_290slana_pita_hastings_3_290

Nena

Ampak tale cviček mora bit ena fina reč, moram jaz to kdaj probat

rrr

Ja seveda, ampak samo toliko, kot je napisano, vsaj jaz se tega držim, če se že mož včasih ne. Še enkrat ali dvakrat, potem bo pa treba na izlet na Dolenjsko, če je še kaj lanskega ostalo.

Nena

Jaz bi pa tele sardelice.  Fino slane, brez kruha. Vino pa "Blanco" ali "Tinto", mi je čist vseeno.

Vanja

Ežoj, sam si si kriv, te punce vabijo in čakajo, ti pa se voziš na ljubljanski grad, pa ob Ljubljanici, pa da ne naštevam.Mi je pa všeč, kako lepo si poslikal našo Ljubljano.Vsak dan španciram po teh poteh in uživam.Pa še pomislim ne, da bi tudi sama malo poslikala.

Kar se pa sardelic tiče, bi se tudi sama pridružila ribji pojedini.Pa malo kruha tudi zraven.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti