Ja. nola, psi so eno mačke pa nekaj čisto drugega. Jaz bi tudi psu dal ime ( če bi ga imel, psa namreč, ime bi že našel ), mačke so prav višja bitja in si zarad tega ne jemljem pravico devati jim imena, čeprav se mi zdi, da s Proximo mal pretiravate ( da spoštovaneg T.S. Elliota ( hvaljen bodi presvetli googl, sam mal zgooglam in se delam, da sem že prej slišal zanj ) niti ne omenjam ). Morda je tudi boljše, da ne veš kako te kličejo, morda bi bila razočarana, kot sem bil jaz un dan, ko sem skišel, da mi rečejo skopuh ( a bo že un skopuh kupil že enkrat kakšna jetrca, a misli da bomo sam brikete jedli ). Pa sploh sem mislil, da je mačji rod nekaj produhovljenega, ono ko mal prisluškuješ pogovorom si čist razočaran. Mačke se sam pogovarjajo o kulinariki ( hrani torej ) mačkone sem vzdigoval da so napol filozofi, ono v resnici se sam pogovarjajo o sexu ( če se jim sploh ljubi govorit ).
No, glede kulinarike je pri meni danes spet un japonski recept ( se mi ne ljubi pisat, poglejte na stran 1213 ):

ežoj