Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Japaja,zakaj pa lupiš rabarbaro? Mi smo jo kot otroci jedli z laski vred, utrgali na vrtu, če je bila malo od zemlje, smo jo obrisali v hlače in čau!Če delam kompot, je tudi ne lupim? Zadnjič sem jedla r.pito in mi ni svakinja nič omenila, da jo je lupila, ko sem jo spraševala kako jo je naredila. Sicer pa, zakaj se ne oglasiš nič pri Ežoju? Graha mu bo kmalu zmanjkalo,če bo takole pridno kuhal vsak dan.To pa je poleg rabarbare ena boljših vrtnin v tem času, vsaj zame. Ežoj, če Japaja ne bo nič prišla naokoli, nič ne skrbi, pridem jaz.Sva dogovorjeni, med nama ni konkurence! Lep poletni večer ob kakšnem hladnem napitku želim vsem! naor
Ežoj, res si dober kuhar "študent " in zelo so duhoviti tvoji komentarji. Zelo fajn bi bilo ko bi organizirali kakšno srečanje saj tisti ki nismo dolgo člani (čeprav smo vas brali) bi vas prav radi spoznali, da vidimo kdo v resnici ste. Lep večer vsem. irena66
Jaaaaaaaaaaa,to!Samo ne zdaj, ko so dopusti,dajmo septembra!Prosim! naor
Ja tudi jaz se strinjam, da se dobimo v septebru. Vedno so bila srečanja ko še nisem bila član vendar sem vedno vsemu sledila. Samo ne vem kdo bo tako korajžen in bo prevzem organizacijo. Bomo pomagali vsak malo. irena66
S skupnimi močmi ni vrag, da bi nam ne uspelo.Malo bodo svetovali tisti, ki so že organizirali, pa bo!Se prav veselim. naor
Ja tudi jaz. Upam da bo kaj iz tega. irena66
]Vremenske okoliščine so take, da človeka spravijo v dilemo "to be or not to be" oziroma kuhati ali ne kuhati.. Uff, kje sem že to slišala? Tale Shakespeare z naslovi svojih komedij (kaj pa pravzaprav življenje je? hehe..) mi je priskočil na pomoč. Tako imamo danes (z rahlo zamudo sicer): Sen kresne noči: Lazanja "pospravimo zaloge". Na mizi šopek kresnic in praproti. Dodatna ponudba je iz programa: Kakor vam drago Trenutno je vroče, a bom vklopila klimo in upam, da popoldne mine v stilu "Dober konec vse povrne"... ..... Jutri dalje.....na gramofonu se vrti Nedokončana simfonija.......(no, tole ni Šekspir ) japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 29. 2010 13:47

Danes:

Kuhinja za lepo vreme, opsssss............ saj sploh niste videli moje kuhinje za lepo vrame. Je tovarniški izdelek imenovan  " La cocina movil , unidad esoj 1 " :

Je pokretna ( movil ) in je lahko postavim kamor čem, ravno se kuhajo današnje  " farfalle " ( tako piše na vrečki, po navodilu z vrečke do stopnje al dente plus petnajst minut ). Mogel sem zriktat koncentracijo antioksidantov v telesu, zato un kozarec s temnordečo vsebino.

Ma naor, ni problem, da prideš, sam se boš mogla enega reda držat, imam težave s sosedi, skos mi grozijo s policijo, pa razvratno življenje ( kaj jih briga moje življenje ), pa nemorala ( pa lepo vas prosim, kot da so nage ženske okrog ribnika kakšna nemorala, kot da smo v šesnajstem stoletju ) pa kaj vem kaj mi vse očitajo ( orgije, pa kakšne so to orgije če par dam svobodnih nazorov pleše na mizi ). Moram se mal potuhnit, da mi res kakšno policijo ne pošljejo. Torej nobenega sprehajanja brez kopalk okrog ribnika ............. saj boš razumela, ne?

ežoj
Torek: pečene piščančje perutničke, ajvar, zelena solata, domač kruhek s semeni Sreda: zabeljen luščen fižol; nekateri mac'n'cheese, sladica: mrzla Četrtek: domača pizza, mrzlo in limonade Petek: pečen krmpirček z začimbami, paradižnikova ali zelena solata, sadna solata Petya
Ežoj, nič se ne boj, si bom pri hčerki sposodila tangice, tako, da o kakšni goloti ne bo ne duha ne sluha!Sicer pa vse kot boš ti rekel.Na tvojem terenu naj bo po tvoje! Zdaj pa še malo zares.Se boš pridružil organizacijskemu odboru za srečanje "Pri ribniku"? Ni nujno, da je to ob tvojem ribniku, lahko tudi kje drugje,kjer je voda.Saj je še čas. naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti