Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SREDA:

Piščančji paprikaš z žličniki, kisla paprika:

picture_3529_595

Pozdravček!

Ponedeljek: polnozrnati linguini z omako iz jajčevcev in paradižnika, stročji fižol v solati, češpljeva pita Včeraj: gratinirana čičerika, zeljna solata Danes: pečene skuše, pražen krompir, radič v solati, ajdov biskvit s kuhanim vinom Ninja24
draga daga,se bom potrudila,ob računalniku nisem samo "blond",ampak "sivo-blond". jutri: ješprenka brez mesa, metuljčki(polnozrnati) s "peperonato",sveže zelje v solati lp mišzmoke

to ni fer!  spet sem lačna I blame you all krivim vas!  bom še jaz začela izzivat s slikicami in jedilniki  (imam enega tistih dni, ko se enostavno ne morem dovolj najesti luknja v želodcu, vam pravim )

palalačinka*

Da se vam spet pridružim:

Ostanek nečesa, kar sem čarala včeraj in je imelo duh po Tajski. Pa: Solata, narejena iz koruze z žara in škampi. Še vedno imamo ene 33 stopinj.

Slednje testna vožnja za sobotno fešto. Pa s pecivom bom eksperimentirala in prilimala sliko, če bo ratalo.

Vanja
Puranji koščki z zelenjavo, polenta, solata s koruzo. breskva

Danes sem odločil, da vas frapiram z mojo kuharsko veščino. Jed je tuja, niti ne znam kako bi se reklo po naše, po špansko se reče: pescado con tomato y cebolla:

cimg3126_595

Ribo je donirala ena naša kulinaričarka: se zahvaljujem.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 08. 2010 18:27

Da bo jasno, ribe so papaline, očitno dimljene. Latvijska narodna ljubezen menda..... Porekloparadižnika in čebule neznano, za vino pa sumim, da vem, od kod je.............

rimljanka

@Rimljanka, točno, riba je iz Latvije. Dokler nisi povedala, sem mislil, da je ruska, ker je en natpis v cirilici. Drugač je dimljena, kot sem povedal, dobil sem je kot darilo.

@čebulka: ma kakšen privatnik neki, navaden študent ( hispanistike ). Tist blok dobavnic in štampiljko imam, da lovim ženske. Sam se vsedem v gostilno in dam štampiljko na mizo, očala na nos in začnem čisto resnega obraza prelistavat blok dobavnic, v desetih minutah je že kakšna, ki vpraša če lahko prisede............

ežoj
Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti