Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: goveja juha,bakala torta,skleda solate jutri: sguaseto po anamarijino, rdeča pesa v solati , mišzmoke

Pri nas včeraj še ostanki, odojek, jagnje, frrancoska s., tenstan krompir (ta je bil frišen);

danes pa filane paprike, pire, zeljna solata s fižolom

katti

mišbrezmoke: kaj pa ti je to " bakala torta ", a ima kakšne zveze s polenovko.

Danes, živimo zdravo, vitamini in te fore, boranija:

Korenček sem čist pozabil, pa rad ga dam v boranijo. Po moje je podzavesten strah kakšnega perverznega korenčka.

Ta novi sistem nalaganja slik mi neki ni hotel naložit!

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 07. 2010 16:18

TOREK:

Porova enolončnica s piščančjim mesom:

picture_3525_595

Pozdravček!

mišbrezmoke: kaj pa ti je to " bakala torta ", a ima kakšne zveze s polenovko. Danes, živimo zdravo, vitamini in te fore, boranija: Dragi ežoj,bakala torta je iz polenovke,sicer ne posušene,ampak soljene,pa ne vem,koliko lahko tukaj dolgovezim,se še učim pravil,pa lep pozdrav,z moko ali brez mišzmoke
Piščančji paprikaš in nato francoski rogljički polnjeni z nutello. Jannaa
Domači slivovi cmoki od prijazne sosede...(vračilo za večkrat šenkane gobe;-)) Ežoj katera začimba pa je potresena po tvoji boraniji-koperc mogoče?? polarbear

polarbear je napisal/a:
Ežoj katera začimba pa je potresena po tvoji boraniji-koperc mogoče?polarbear

Po moje je pa listje gomoljstega janeža, (sladki koromač, sladki komarček, Foeniculum vulgare).

rimljanka

mišzmoke je napisal/a:
Dragi ežoj,bakala torta je iz polenovke,sicer ne posušene,ampak soljene,pa ne vem,koliko lahko tukaj dolgovezim,se še učim pravil,pa lep pozdrav,z moko ali brez mišzmoke

miška z moke ali česar drugega. Če daš v google " cod fish cake " dobiš približno 317.000 zadetkov. Kateri je tvoj?

Pa, drugač, v naši vaški ribarnici še niso imeli soljene polenovke. Kje pa to kupiš ( odgovor v stilu, v ribarnici v sosednji ulici Birger Jarlsgaten ni sprejemljiv ).

Ti pa kar dolgovezi, ko preteraš te bomo že opomnili.

Začimba na boraniji je koper ( koperc )

ežoj

danes: zelenjavni ješprenj

jutri: riž z mesom in zelenjavo in šopska solata

marelica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti