Zelenjavna juha, filane paprike, pečen krompirček, paradajzova solata, ocvrte jogurtove miške, kompot iz jabolk in sliv.
Poleti mi je ostalo nekaj starega krompirja, pa sem ga kar potaknila po vrtu, zdaj je pa prima pečen mlad krompirček!![]()
![]()
![]()
Zelenjavna juha, filane paprike, pečen krompirček, paradajzova solata, ocvrte jogurtove miške, kompot iz jabolk in sliv.
Poleti mi je ostalo nekaj starega krompirja, pa sem ga kar potaknila po vrtu, zdaj je pa prima pečen mlad krompirček!![]()
![]()
![]()
Trixi, hvala, to je bila nagradna igra-Stava
Danes: juha iz vrečke, tenstan ![]()
![]()
pečena
rebra
domača endivija in radič s ![]()
Mopsika, ne boš verjela,pogrešal sem tvoja kosila , ko te ni bilo z nami :) brez tebe ta rubrika ni bila to , kar je :)
Nedelja:
![]()

Pozdravček!
Sija, tisti smajlek pomeni TOP izvedba. To drugo besedo sem sama dodala. Itak pa je razvidno iz fotke, da so njami, njami.
Danes goveji zrezki v omaki, tenstan krompir, kumarična solata. Pa malo grozdja za posladek. In sončece zlato za dobro voljo. ![]()
Lepo nedeljsko popoldne želim! ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pri nas:
juha s fritati
pečena
rebra
rezine iz pečice
v solati
in klepet v dobri družbi na lep,
popoldan pa bo vsak čas
Goveja juha z ribano kašo, pečene svinjske kosti in rebra, dušen riž, pražen krompir, paradižnikova solata...na sončku pa kavica in vroči buhtlji s slivovo marmelado![]()
...končno urica brez dežja...
| hedonist je napisal/a: |
|
Mopsika, ne boš verjela,pogrešal sem tvoja kosila , ko te ni bilo z nami :) brez tebe ta rubrika ni bila to , kar je :)
hedonist
|
Hvala, dragi Hedonist, me veseli.
S tem se pa strinjam, tudi meni se je zdelo, da te dolgo ni. ![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
|
S tem se pa strinjam, tudi meni se je zdelo, da te dolgo ni.
naor
|
O, hvala, hvala, ja točno 10 dni, pa res.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Svinjska ribica