Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes pri meni pesini njoki ter pražena telečja jetrca, jutri bo pa domač hamburger , solata stročjega fižola ter zelena solata s 

nenci

Kosarko preziveli.

Tudi nedeljo.

Smo šli na izlet z vlakom in namesto goveje juhce smo jedli v Kopru po narocilu. 

Včeraj: samoborski čevapi v lepinji.

Danes: goveja juha z rezanci, pražen krompir, mlinci, pečena , govedina, hren, pečena zelenjava, zeljna solata,  

Balenka

Danes piščančji zrezek v omaki iz svežih jurčkov in paradižnikova solata. Za sladico včerajšnji buhtelj...

eta

Danes:  prezganka,   ostanki  pečenih reber

pečen  z 

domača endivija in radič s 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Ponedeljek:                                           

Pozdravček!

Balenka, če si praznovala vse najboljše! 

Midva pa sva s sinom sama in bo danes za naju:

goveja juha z zlatimi kroglicami, pečena orada, pečen krompir, zeljna solata z zeleno solato

Za posladek je še torta in pita. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pečen krompirček, sir na žaru, zeljna solata.

Za posladek jagodni cmoki na drobtinicah in kisla smetana.

RadaJem

Trixi, sem prenesla voščilo, nisem praznovala jaz, pač pa je naša najmlajša hči postala polnoletna.

Danes. goveja juha, rižota in rdeča pesa.

Balenka

Danes:   golaz,  polnozrnata polenta,  rdeča pesa

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti