Danes: segedin in ajdovi žganci
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)
Burek z lahko solato
Danes: segedin in ajdovi žganci
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)| spodbe je napisal/a: |
| Danes, špinača, pire krompir, žitni polpeti, solata in
|
Pred očmi se mi je tole motalo, jedla sva pa Argo juho in dobrote, ki sva jih iz potepanja dobila še za domov.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Danes narastek iz testenin in zelenjave, ter skleda mešane solate
testenincaDanes: polenta s paradižnikom, boranija, mešana solata, lahka švicarska sadna pita
Konjski golaz, polenta s parmezanom, motovilec z zeljem![]()
Danes: goveja juha s kroglicami ali porovo-korenčkova juha, krompirjev golaž, govedina iz juhe ali popečene telečje hrenovke, makaroni z drobtinicami, popečene bučke, solata kristalka in radič štrucar.

Zelenjavno-lečin curry. Ostalo ga je še za jutri.
Breskva, spodbe, vidve sta mi pa dali navdih za naslednje dni. ![]()
V soboto smo imeli pečenice, kislo repo in ajdove žgance. Za sladico pa brownije po receptu od Vanje iz ZDA.
V nedeljo smo imeli kostno juho z domačimi rezanci, mesno lazanjo in mešano solato s fižolom.
Danes smo imeli kostno juho z rezanci, divjačinski golaž, špinačne špecle-kupljene, mešana solata.
LP, Saša
Mir in dobro!Danes bomo za kosilo jedli madzarski puranju golaz
domace siroke rezance in zeljnato solato. Za sladico sem spekla cokoladni poldkin kolac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: čufti v omaki, pire
kristalka.
![]()
mopsika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burek z lahko solato

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako