Danes domača paradižnikova omaka iz zaloge s testeninami- brezglutenski s čičeriko, svedrčki in penne rigate in solatas fižolom. Sem poslikala vse tri krožnike![]()

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 22. feb 2023 17:46
Danes domača paradižnikova omaka iz zaloge s testeninami- brezglutenski s čičeriko, svedrčki in penne rigate in solatas fižolom. Sem poslikala vse tri krožnike![]()

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 22. feb 2023 17:46
Eno mojih najljubših kosil - sladko zelje, pire, hrenovka ![]()

![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako
rdeč radič, motovilec, endivija s ![]()
![]()
Pri nas pa pravi goveji golaž, široke rezance in solato domačo iz rastlinjaka.
![]()
![]()
![]()
Danes: vampi iz zaloge
domač ![]()
Včeraj : bučna juha s porom, domači ajdovi štruklji s skuto in z zelenjavo, motovilec
Danes: goveja juha z rezanci , makaroni z bolonjsko omako, brezglutenski špageti z zelenjavo,
motovilec, kitajsko zelje s fižolom
Jutri : goveja juha z rezanci, krompir, paprika, bučke iz pečice, puranovi zrezki, motovilec,
Zelenjavna juha, pečen file postrvi, brstični ohrovt in krompir na maslu, rdeče zelje v solati, zmešanček - smoothie iz rdečih pomaranč, kivija in domačih jabolk. Kava
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica
z jajcem
paradižnikova solata
za moški del, zame radler
šipek
V četrtek mesna pečenka, piščančja kračka, zelenjava, solata ( zelena in zeljna) .. nisem vse poslikala, ker je bila na obisku hčerka

Včeraj zelenjavna juha, ostanek pečenke, zelenjava, popečen krompir, regrat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Zelenjavna mineštra