| polarbear je napisal/a: |
Kisla repa,krompir v kosih z petršiljem,krasna domača krvavica(da ne bom postal vegetarijanec). Pa še odgovor Mbrandu,ker me je s svojimi krasnimi prispevki motiviral,da vsak dan jem zajtrk! Skuta je od tule http://www.zdruzenje-zekzz.si/kmetije Pa še marsikaj drugega se da dobiti! V trgovino grem še po sol,poper in olivno olje-lažem tega mi pripeljejo na dom od tule http://ulka.si/#/stran5 So se mi zagabili potrošništvo in svinjarije ki se delajo z našim denarjem,zato res kupujem Slovensko,lokalno in ekološko hrano,pa še lepe pešpoti imamo z Zasavju,za krasne nabavne izlete za vikend Rezultat po kakšnem letu-za hrano zapravim manj,jem bolj zdravo hrano,pa še moj denar pristane v pravih rokah,ne pa da kmet dobi drobiž-levji delež pa pohopsajo trgovci in država! Viva la revolucion!(vsak naj jo začne sam pri sebi) Mater sem se razpisu,kaj čmo revolucionarni časi so,a ne Ežoj!
polarbear
|

Hvala ti lepa!

To je to, ko človek soimenjaku pomaga, mu ponudi naborek povezav in razloži kako in kaj. Tisto o zajtrku pa nisem jaz zacumpral. Bilo je v tebi, a ker je bil speči tiger, je rabil vzpodbudo. Hopa, hopa. Me pa veseli to, da ti nisem žel nekam z mojimi objavami ter upam da so vsaj malo polepšala jutra/dneve.
Se bom pozanimal, ako imajo dotično skuto tudi pri nas v Mbju. Kot majhen stručko pri skuti, bi jo res rad probal, saj je z skuto tako kot z siri. Ogromno različnih skutic od ogromno različnih ljudi do ogromno NOM NOM fanatikov ter OGROMNO možnosti porabe. Ni daleč, ko se bo moj rek redno zapisoval na hlevska vrata ter embalaže proizvajalcev skute.
SKUTA, kot kruh, OD BOGA DANA

P.S: TUdi sam stremim k lokalni/domači hrani oz. proizvodnji. Ni lepšega za miren spanec ter lahkotno dušo...
Sedaj pa objavit moj današnji zajtrk. Spet bo eden tistih....romanov

AAAAA točno. ŠEŠLER, gospod, ja ja. Se mi je zdelo da mi na nekaj sliči.
Sem o njemu bral v JANI. Zelo dobro branje, pozitiven odnos, prijeten intervju. TOP
Če me kdaj zanese v tisto smer, ga obiščem, da probam tole uber čisto naravno čudo. To pa mora vsebovat posebno energijo. ULALA!!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 11.dec 2012 06:50