Pašta s pivom in slanino
Danes: ričet, pečene palačinke z lešnikovim nadevom
breskva
SOBOTA:
Bučna juhica; pečena sv.rebra, nadevani puranji zrezki, kuhani skutni štruklji, kus-kus posut s parmezanom in korenčkom, gobice v omaki; slana skutna pita; kokosove rezine:

Pozdravček!
Ežoj, vabim te na moje dobrote. Povabilo velja za bilo kdaj. Moje kolače bi takoj zamenjala za tvoje pohane perutničke, Dragične ali od Majaos mesne specialitete. Vse sladkarije zamenjam za mesne izdelke.
Migla
ričet in rdeča kapica
BalenkaDanes goveja juha z vlivanci, lazanja iz domačih testenin, mešana solata
Posladek: sprehod, nato pa skutni zavitek in kuhano vino
Kjer je volja, tam je pot. TrixiNEDELJA:
Goveje-kurja juhica z domačimi rezanci; na ocvirkih pražen krompir, popečeno kurje meso iz juhe, ostanki mesa od včeraj, hrenova omaka; zelena solata z rikulo:

Pozdravček!
danes: ocvrta cvetača, jajca s porom, polenta
mali kuharMoje današnje MEGA dobro kosilo je bila podušena cvetača,por,čebula,česen,korenček na rožmarinovem olivcu, polenta z kozjim sirom, ter (pazite sedaj to. Se mi je luštalo že kakšna 2 tedna!! VITUDI OBOŽUJETE TOLE SOLATO????Jaz bi jo lahko dnevno nom nomaaaaal) naribana črna redkev z rdečim fižolom in par listi radičaaaaaaa (radiiiič. Kot otrok sovražil njegovo grenkobo, sedaj pa UFF UFF, samo oplemeniti zadeve...)
Danes:kurja juha,tenstan krompir,mešano meso(puran,pišanec,malo svinjine)mešana solata.Popoldan pa na rojstni dan.
MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Svaljki s čemaževim pestom