Samo zame danes: goveja juhca z domačimi rezanci, pražen krompir in govedina iz juhe, domača pesina solata.
Popoldne bom pekla čokoladni čudež, za jutrišnje popoldne.
Migla
Samo zame danes: goveja juhca z domačimi rezanci, pražen krompir in govedina iz juhe, domača pesina solata.
Popoldne bom pekla čokoladni čudež, za jutrišnje popoldne.
Migla
PETEK: (brzinsko kosilo)
Popečen piščančji file, riž z grahom in porom, matovilec:

Pozdravček!
danes: koruzna kremna juha
mali kuharDanes pri meni, jetrca ovita v slanino, pečena na žaru ( no, pa še kaj zraven ):
kaj................, ne verjamete! Evo:
no, vidite, žar dela tudi pozimi ( ma *ebeš ti tak žar, pa kaj čem, ne morem sedaj jamrat, ni to to,.............. seveda ni, bumbar, to si že prej vedel ).
![]()
danes: goveja juha (iz skrinje) z rezanci, pečen puranji zrezek, polenta, radič.
Jutri: me mika, da bi prvič poskusila speči potico - makovo;)
majaosDanes: goveja juha z ribano kašo, boranija, pire krompir, zelena solata, puding z borovnicami
breskva
, bumbar!
Danes sem jedla istrske fuže z divjačinsko omako, v avtohtonem okolju, je zmanjkalo žarnic ![]()
Nazajgrede pa sneg, juhuuuuuu
lp![]()
![]()
![]()
danes sva sama in sem naredila moules mariniere (nočem zvenet fancy, ampak recept sem dobila na tuji strani ;) ) za predjed ter pečena brancina in blitvo z krompirjem. slastno je bilo!
Mamka BršljankaNo ja, saj marinirane mule res ne zveni fensi. ![]()
![]()
![]()
Danes so mi kuhali drugi: toskanski tris, ker je bilo kosilo v dobri družbi, je bila tudi pokušnja sosednjega krožnika, kjer je bil en drug tris, pa seveda še
in
nista manjkala.
Včeraj: juha, pohan sir, pire krompir, solata
Danes za kosilo: zelenjavna juha, telečja pečenka, pečen krompir, motovilec
Večerja: sir brie z gobami v skorjici, svinjska ribica v gorčični omaki, kroketi s sezamom, solata, panna cota
Jutri za kosilo: porova juha, kremna bučkina juha, polnjen piščanec, goveji zrezki v omaki, kus kus, solata, torta
matejaozKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)