[citat=--Migla--]
[citat=--MBrando--]
Ko se papca pri mami se papca pri mami
Ti zavidam in sem vesela, da to ceniš! Kaj bi dala, da bi imela mamo še živo.
Migla
[/citat]
Zelo cenim in spoštujem tako mamo kot njeno kuhanje. Vedno zdravo in raznoliko.
Ohranila si jo v spominu in to je TO KAR ŠTEJE. Njena kuhanje, in v to ne dvomim, pa je moralo biti božansko in verjamem, da se rada spominjaš na vse tiste lepe trenutke.
mišzmoke (kako simpatičen nick. Vedno znova se muzam): kot znak spoštovanja in pogleda na osebo katera ima izkušenj in znanja ohoho. No, sva pa lahko tudi na ti. Kakor vam odgovarja.
Včeraj je bilo enostavno PREVEČ zatorej:
Prišparan krožnik že omenjenih dobrot od včeraj + še kakšna perutnička iz kurjega paprikaša, katerega bosta pa jedla starša in seveda SOLJAT!!!
Nato pa druženje z družinskimi prijatelji ob kaminu, čaju, klepetu ter ob domačih sladkarijah (sva se z njihovo hčerko domenla, da njena mama in ona nekaj naredita za spremembo in kot PRESENEČENJE za moje starše).
Aja, moji seveda ne vedo, da dobimo obisk. Čisto eno lumparijo sva z prijateljico stuhtala. Bo toliko lepše, ko bosta starša srečala svoje velike prijatelje po več kot enem letu!!!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---